Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έρευνα: Αυτή είναι η πιο τίμια ατάκα για να χωρίσεις

Ξέρω τι θα μου πεις: Είναι Ιούλιος, περιμένουμε με αγωνία τις διακοπές κι εσύ τώρα μιλάς για χωρισμούς. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις άδικο, αλλά έλα που υπηρετώ τη ζωή γενικότερα, η οποία είναι γεμάτη απρόοπτα και εκπλήξεις. Διότι μπορεί σήμερα να περνάτε φίνα με τον καλό σου, υπάρχει πιθανότητα σε μία εβδομάδα από τώρα, να γίνει κάτι και να μη θέλεις να τον βλέπεις μπροστά σου. Το ξέρεις; Φυσικά και όχι, εκτός πια κι αν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση οι χωρισμοί είναι εντός… σχεδίου, είτε είναι καλοκαίρι είτε χειμώνας, οπότε εγώ δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου στην πραγματικότητα. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι μόνο αν θα χωρίσεις αλλά και το πώς. Διότι αγαπημένη μου φίλη, το ήθος και η ποιότητα του κάθε ανθρώπου, φαίνεται στο πώς ανακοινώνει τις άσχημες και αρνητικές ειδήσεις.

Έρευνα λοιπόν, που διεξήχθη μέσω dating app, με το ερώτημα, «Πώς θα ήθελες να σε χωρίσουν», έδωσε ιδιαίτερα σημαντικά και ενδιαφέροντας ευρήματα. Η συντριπτική πλειοψηφία λοιπόν, απάντησε ότι η ευθύτητα και η ειλικρίνεια είναι ο καλύτερος τρόπος, όσο κι αν τελικά πονάει!

Με λίγα λόγια, αν σκέφτεσαι να χωρίσεις, καλό θα ήταν να ξεκινήσεις κάπως έτσι: «Θέλω να χωρίσουμε γιατί…» απλά λιτά και απέριττα, χωρίς την παραμικρή προσπάθεια απόκρυψης πληροφορίας.

Με λίγα λόγια, η κλασική φράση «Πες το με τρόπο» μάλλον δεν βρίσκει εφαρμογή στην προκειμένη!

Διάβασε ακόμη:

4 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες δείχνουν πιο όμορφες το καλοκαίρι

Μήπως τελικά οι καλοκαιρινές διακοπές είναι και η καταστροφή της σχέσης σου;

 


Πηγή