Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Έρευνα: Η λεπτομέρεια που μπορεί να καταστρέψει όλα τα πρώτα ραντεβού

Θα μου πεις εσύ τώρα, εδώ ο κόσμος καίγεται, η πανδημία προελαύνει, η καραντίνα καλά κρατεί, κι εσύ μας μιλάς για ραντεβού; Δεν έχεις άδικο εδώ που τα λέμε. Ωστόσο θεωρώ χρέος μου να συνεχίσω να σκέφτομαι αισιόδοξα και κυρίως να μην εγκαταλείπω την ελπίδα ότι σύντομα η ζωή θα επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς.

Μέχρι να γίνει αυτό βέβαια, λέω να σε συμβουλεύσω, ή για την ακρίβεια προετοιμάσω, ώστε όταν βγεις στον έξω κόσμο, να είσαι πιο δυνατή και σοφή από ποτέ!

Σαφέστατα κύριο μέλημά μας τον τελευταίο χρόνο, είναι η πανδημία και οι συνέπειές της, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν και όμορφα πράγματα γύρω μας. Άνθρωποι ερωτεύονται, παντρεύονται και φέρνουν στον κόσμο παιδιά. Η ζωή αντιστέκεται σθεναρά στον Covid και του λέει ως άλλη Arya Stark στο Game of Thrones «Νot today».

Eφόσον λοιπόν επιλέγεις να είσαι αισιόδοξη και να έχεις τη ζωή που είχες, τουλάχιστον στο βαθμό που αυτό επιτρέπεται, το θέμα που θα αναλύσω σήμερα, μάλλον σε ενδιαφέρει. Βλέπεις φίλη μου, έπεσε στα χέρια μου μία πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα και μιας και δεν είμαι εγωίστρια σπεύδω να τη μοιραστώ μαζί σου.

Η έρευνα αυτή λοιπόν που διεξήχθη ανάμεσα σε γυναίκες στις ΗΠΑ, κατάφερε να αναδείξει το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στο πρώτο ραντεβού και να το… καταστρέψει πλήρως. Για να σε εντυπωσιάσω, η πιο δημοφιλής απάντηση συγκέντρωσε ποσοστό 50%, κάτι που φανερώνει ότι 1 στις 2 γυναίκες δεν μπορεί να ανεχτεί μία πολύ συγκεκριμένη κίνηση στο πρώτο ραντεβού.

Ποια είναι αυτή; Δες την παρακάτω gallery:


Πηγή