Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αλήθεια, εσύ ξέρεις τι σημαίνει happy ending στο σεξ;

Σεξ. Μία λέξη, τρία μόνο γράμματα που συνεπάγονται ατελείωτες ώρες περισυλλογής και πολλές συζητήσεις με τις φίλες σου. Εάν αποφάσισες να πας τη σχέση σου στο επόμενο στάδιο και πλέον, ανυπομονείς να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να ολοκληρώσεις με τον φίλο σου, το σίγουρο είναι πως θέλεις να έχεις το happy ending που θα σας φέρει πιο κοντά.

Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης, αφού όταν μιλάει η «χημεία» μεταξύ δύο ανθρώπων, τα πράγματα θα κυλήσουν -αργά ή γρήγορα- από μόνα τους. Από την άλλη βέβαια, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως η χημεία που έχεις με τον σύντροφό σου, δεν αρκεί για να γίνει το σεξ η άκρως απολαυστική και ρομαντική εμπειρία που βλέπουμε στις ταινίες. Ειδικά τις πρώτες φορές, που μαζί με το σώμα του συντρόφου σου ανακαλύπτεις συγχρόνως και το δικό σου, η κατάσταση είναι κάπως περίπλοκη και ίσως προκύψουν άβολες στιγμές, που ιδανικά θα ήθελες να «κοπούν» στο… μοντάζ. Δες απλώς τα απολαυστικά και ομολογουμένως… επιμορφωτικά βίντεο από τη νέα καμπάνια του DUO, «Happy Endings», που φέρνει στις οθόνες μας τα πλέον επικά, αληθινά love stories, για να καταλάβεις τι εννοώ!

Εάν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πώς θα αποφύγεις όλο αυτό το awkwardness και πώς θα κάνεις το σεξ μία… κινηματογραφική εμπειρία, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να συνεχίσεις να διαβάζεις το κείμενο που έχω ετοιμάσει για εσένα και να αποκτήσεις ASAP ένα πακέτο προφυλακτικά, αφού όλοι ξέρουν πως χωρίς τα DUO, δεν «παίζει» happy ending!

 

Όταν το σεξ καταλήγει σε… πυροτεχνήματα

Σύμφωνα με τις φίλες σου οι οποίες τόλμησαν να προχωρήσουν με το αγόρι τους, τη στιγμή που η απόλαυση κορυφώνεται και έρχεσαι σε οργασμό, μέσα στο μυαλό σου εκτοξεύονται χιλιάδες μικροσκοπικά πυροτεχνήματα, η καρδιά σου χτυπάει σε τρελούς ρυθμούς και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να αναφωνήσεις από ανακούφιση και χαρά. Κακά τα ψέματα! Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με την εκρηκτική ευχαρίστηση που φέρνει ο οργασμός, όμως για να φτάσεις σε αυτό το κρίσιμο σημείο, να ξέρεις πως το προφυλακτικό είναι η λεπτομέρεια που «απογειώνει» το σενάριο με τον πιο απολαυστικό τρόπο! Διότι το προφυλακτικό είναι αυτό που θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλείς, να αφεθείτε απόλυτα ο ένας στα χέρια του άλλου δίχως δεύτερες σκέψεις και να εκφραστείτε ελεύθερα, χωρίς να σας αγχώνει πως το love story σας, θα πάρει την επόμενη μέρα… απρόβλεπτη τροπή. Για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ, μπορείς να δεις παρακάτω το νέο, επικό βίντεο του DUO από την καμπάνια «Happy Endings», το οποίο βασίζεται στην αληθινή, «Thank you, Next» ιστορία του Γιάννη και αποδεικνύει πως το προφυλακτικό, είναι το plot twist που τελικά οδηγεί στο απόλυτο happy ending! Διότι μπορεί πολλοί να θεωρούν πως η απόλαυση είναι η μοναδική προϋπόθεση για ένα happy ending στο σεξ, όμως δίχως την απαραίτητη ασφάλεια και την προστασία που σου παρέχει ένα προφυλακτικό, η επόμενη ημέρα θα μετατρέψει το πυροτέχνημα σε… καπνό. Για να δώσεις, λοιπόν, μεγαλύτερη διάρκεια στην απόλαυση και να μην σε επισκεφτούν το πρωί έγνοιες και αμφιβολίες, το προφυλακτικό είναι το must «αξεσουάρ», που θα σε οδηγήσει στο επιθυμητό και απόλυτο happy ending σου!

 

So much for my happy ending…

Σίγουρα, το σεξ και ο οργασμός συνιστούν το ιδανικό happy ending για κλείσει ένα τρυφερό τετ-α-τετ με τον σύντροφό σου, το οποίο εκτός από τη χρήση προφυλακτικού, προϋποθέτει και μερικά ακόμη κριτήρια. Το βασικότερο από αυτά, λοιπόν, είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Βλέπεις, για να φτάσεις στο σημείο να νιώσεις απόλυτη ασφάλεια, πρέπει προηγουμένως να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εσένα και τον φίλο σου, αλλιώς… πώς θα μπορέσεις να του εμπιστευτείς κάτι τόσο «πολύτιμο» και μοναδικό, όπως είναι το σώμα σου; Ακόμη και αν δεν είναι η πρώτη σου φορά, έχει σημασία να αισθάνεσαι απόλυτα σίγουρη για το βήμα που είστε έτοιμοι να κάνετε, ώστε να καταφέρεις να το απολαύσεις χωρίς προβληματισμούς ή δεύτερες σκέψεις. Το αν θα ολοκληρωθεί η σχέση σας είναι μία απόφαση που θα πάρετε από κοινού, αφού όμως πρώτα έχεις «συζητήσει» με τον εαυτό σου και είσαι σίγουρη ότι το σεξ είναι κάτι που θέλεις πραγματικά να κάνεις. Όσο ανυπόμονος και αν είναι ο φίλος σου να πάτε τη σχέση σας παρακάτω, μην αφήσεις την ανυπομονησία του να γίνει ο λόγος που θα επισπεύσεις τη δική σου απόφαση. Διότι για να καταφέρετε να φτάσετε μαζί στο happy ending, είναι απαραίτητο να το θέλετε εξίσου και οι δύο.

main

Κλείνοντας, η τελευταία συμβουλή που έχω να σου δώσω, είναι πως εάν το αγόρι σου γίνεται επίμονο και με τον τρόπο του, δείχνει να μην καταλαβαίνει πως δεν είσαι ακόμη έτοιμη για το next step ή χειρότερα, επιμένει να προχωρήσετε ενώ κανείς από τους δύο δεν έχει προφυλακτικό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του δώσεις ΤΥΝ και να βρεις κάποιον που θα δεν θα βάζει ως πρώτη προτεραιότητα τη δική του απόλαυση, αλλά τη δική σου άνεση και ασφάλεια! Διότι όπως πολύ καλά γνωρίζεις πλέον, των φρονίμων τα παιδιά πριν σκοράρουν… βάζουν DUO!


Πηγή