Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αναρωτιέσαι γιατί είσαι μόνη; Σου έχουμε τους 5 βασικούς λόγους

To παρακάτω θέμα είναι το απόλυτο θέμα σχέσεων και καλά θα κάνεις φίλη εκεί έξω αν δεν είσαι έτοιμη να ακούσεις αλήθειες και κυρίως να τις αντιμετωπίσεις, να μη συνεχίσεις το διάβασμα! Η αλήθεια είναι, ότι οι καιροί μας είναι αρκετά δύσκολοι, με την έννοια ότι πλέον, εκτός του ότι οι άνθρωποι δεν βγαίνουν ούτε για καφέ, δεν έχουν πια τη διάθεση και την όρεξη να φλερτάρουν και φυσικά να δημιουργήσουν μία νέα σχέση, ακόμα και κάτι χαλαρό. Αντιλαμβανόμαστε φυσικά ότι το άγχος, το στρες και κυρίως η ανεργία παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην καθημερινότητα ενός νέου ανθρώπου, όπως επίσης αντιλαμβανόμαστε ότι δεν υπάρχει καλύτερο αγχολυτικό από λίγο σεξ με έναν άνθρωπο που απλά μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα. Οπότε, καλώς ή κακώς, παρά το γεγονός ότι είσαι ωραία, έξυπνη και δυναμική, το γνωστό κελεπούρι, είσαι μόνη σου για πολύ καιρό, φορτώνοντας τις ευθύνες στην κατάσταση της χώρας το οποίο φυσικά και είναι μέγα λάθος! Ήρθε η ώρα λοιπόν να σε πληροφορήσουμε, ότι ναι μεν παίζουν σημαντικό ρόλο και οι εξωτερικοί παράγοντες, αλλά το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως βαθιά μέσα μας! Παρακάτω σου έχουμε τους 5 σημαντικότερους λόγους, για τους οποίους είσαι μόνη σου, και αν δεν κάνεις κάτι, ίσως και να μείνεις για αρκετό καιρό ακόμα…

1. Δεν είναι προτεραιότητά σου: Τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δουλειά, γυμναστήριο, σούπερ μάρκετ, σπίτι, άντε κανά ποτό με φίλους, να μη δεις και λίγο τους γονείς σου; Ξέρεις κάτι; Σε καταλαβαίνουμε 100% γιατί εννοείται ότι κι εμείς περνάμε κάτι αντίστοιχο ή έχουμε περάσει στο παρελθόν. Η καθημερινότητα είναι τόσο γρήγορη και απαιτητική, όσο κλισέ κι αν αυτό ακούγεται, που το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες έπειτα από μία εξαντλητική μέρα, είναι να γίνεις απαστράπτουσα και να βγεις ραντεβού. Ωστόσο, εκτός του ότι κάποια στιγμή αυτό θα πρέπει και να γίνει, γιατί στο κάτω κάτω δεν παίζουμε σε ταινία για να έρθει ο έρωτας ουρανοκατέβατος, όποτε είσαι για ποτό με παρέα μπορείς πολύ απλά, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Δεν εννοούμε να είσαι λιγούρι και να στριμώχνεις τους άντρες στις τουαλέτες, αλλά απλούστατα μπορείς να χαμογελάσεις στον ωραίο, ή και όχι, μελαχρινό που σε κοιτάζει και κυριολεκτικά σε… γδύνει με τα μάτια του! Δεν θέλει κόπο, θέλει κυρίως τρόπο!

2. Δεν πιστεύεις ότι αξίζεις την αγάπη: Το πρόβλημα αυτό, όταν εντοπίζεται στην εμφάνιση, είναι σχετικά απλό. Με λίγα λόγια, πρέπει να καταλάβεις ότι για να βρεις τον πραγματικό έρωτα ή έστω τον έρωτα δεν θα πρέπει να είσαι μοντέλο. Το μεγάλο θέμα λοιπόν, είναι να πιστεύεις ότι δεν αξίζεις την αγάπη και την προσοχή ενός άντρα λόγω του χαρακτήρα σου. Να σου πούμε κάτι; ΟΛΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ! Απλά πιθανότατα εσύ να κάνεις κάτι λάθος. Τυχαίο είναι νομίζεις που ακόμα και οι δολοφόνοι είχαν πάντα κάποια γυναίκα να τους έχει θεούς; Δεν είπαμε να γίνεις κακοποιός, προς θεού, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς προσόντα και αρετές. Αν κάποιος δεν τα έχει δει αυτά ακόμα σε σένα πάει να πει ή ότι δεν ήταν ο κατάλληλος ή δεν τον άφησες εσύ να δει τα θετικά σου στοιχεία. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στις δουλειές, το παν είναι το πώς θα πλασάρεις τον εαυτό σου!

3. Λάθος επιλογές: Όπως λέει και το τραγούδι, και πάλι βρήκα τον λάθος άνθρωπο για ν’ αγαπήσω! Ε ναι βρε κορίτσι μου, γιατί τελοσπάντων δεν καταλαβαίνεις ότι δεν είναι όλοι οι άντρες για σχέση; Όταν λοιπόν εσύ, κολλάς με έναν τύπο και αναλλώνεσαι, για τον οποίο ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν είναι για σχέση και ότι γενικότερα είναι στην κοσμάρα του, τότε πώς περιμένεις να βγάλεις κάτι θετικό από αυτό; Θέλεις να περάσεις καλά; Μαζί σου κι εμείς. Αλλά μην πέσεις στην παγίδα να τον αλλάξεις και να τον φέρεις στον ίσιο δρόμο, γιατί αν το κάνεις, θα σε παρατήσει και θα βρει άλλη. Το θέμα λοιπόν στην προκειμένη είναι, και το τι άντρες ζητάς, και φυσικά με τι προσόντα. Αν τον θέλεις ψηλό, μελαχρινό με φέτες κοιλιακούς και για τα υπόλοιπα αδιαφορείς, ε τότε λυπούμαστε αλλά προκοπή δεν βλέπεις. Βρες πρώτα κάποιον με τον οποίο θα μπορούσες να πας μία εκδρομή, να συζητήσεις 5 πράγματα και να σε βοηθήσει σε μία δύσκολη στιγμή, και τότε τα ξαναλέμε!

4. Μεγάλες προσδοκίες: Καμία σχέση με την ταινία αν και όλες μας θα θέλαμε να ζήσουμε έναν τέτοιον έρωτα! Ξέρις τι παθαίνουμε οι περισσότερες; Βγαίνουμε μία φορά με έναν άντρα, και αν τα πράγματα δεν είναι τόσο φανταστικά όσο τα είχαμε φτιάξει στο μυαλό μας, απογοτευόμαστε και τελικά μένουμε μπακούρια να κλαιγόμαστε στις φίλες μας! Έχεις ακούσει για τη δεύτερη ευκαιρία σε ανθρώπους; Ήρθε η ώρα να την εφαρμόσεις και να τη δώσεις σε κάποιον ο οποίος πραγματικά μπορεί σε λίγο καιρό να σε γοητεύσει. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι στο πρώτο ραντεβού υπάρχει άγχος και αμηχανία. Δηλαδή τι περίμενες; Μόλις πείτε καληνύχτα να σε αρπάξει, να σου δώσει ένα φιλί τύπου Τιτανικού και μετά να αρχίσετε να τρέχετε χέρι χέρι σε αγρούς όπου φυσικά θα καταλήξετε να κάνετε καυτό και ονειρεμένο σεξ; Ναι όλο αυτό είναι υπέροχο, με μία διαφορά όμως: Δεν είναι αληθινό! Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα ήταν παλιά, πολύ παλιά και δυστυχώς πέθαναν! Προσγειώσου στην πραγματικότητα και κοίταξε γύρω σου. Υπάρχουν τόσοι άντρες που πραγματικά θα ήθελαν να βγουν μαζί σου…

5. Τα μέρη τα σωστά: Αφού καλή μου, ξέρεις τα γούστα σου και τι σου αρέσει, γιατί δεν πας στην πηγή, όχι του κακού στην προκειμένη, για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει τελοσπάντων; Σου αρέσουν τα αγόρια με το γυμνασμένο κορμί; Πήγαινε στο γυμναστήριο! Σου αρέσουν τα πιο βαριά παιδιά του λαού που θα χορέψουν την ζειμπεκιά τους αλλά θα σε έχουν κορώνα στο κεφάλι; Πηγαίντε σε ένα μέρος που παίζει ελληνική μουσική. Σας αρέσουν οι πιο εναλλακτικοί τύποι που ψάχνουν τη φάση τους αλλιώς; Πηγαίντε στο κέντρο της Αθήνας! Το παν στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι να μάθεις τι ψάχνεις και το πού θα το βρεις έρχεται από μόνο του! Δεν είπαμε φυσικά να βγαίνεις απλά και μόνο με την ελπίδα να βρεις άντρα, αλλά αφού όταν βλέπεις άντρα να χορεύει τσιφτετέλι θέλεις να ουρλιάξεις, γιατί επιμένεις να πηγαίνεις σε τέτοια μαγαζιά; Και τελοσπάντων αν το κάνεις για τις φίλες σου, ήρθε η ώρα να σε ακολουθήσουν και αυτές κάπου που αρέσει και σε σένα!


Πηγή