Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Αποκαλύφθηκε ο μέσος όρος πέους και έχουμε άσχημα νέα για τους Έλληνες

Πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως τον μεγάλο φόβο των ανδρών. Το μέγεθος του πέους είναι κάτι που προκαλεί άγχος. Ποιος είναι ο μέσος όρος; Είμαστε όντως σε επιθυμητά επίπεδα; Μήπως θα χρειαστεί να κάνω επιμήκυνση; Πριν προβείς σε βιαστικές αποφάσεις που θα καταλήξουν σε καταστροφικές για την -σεξουαλική- σου υγεία συνέπειες, οφείλεις να μάθεις πως δεν πρέπει να επηρεάζεσαι από τους μύθους. Μία συνάντηση και συζήτηση μ’ έναν ανδρολόγο θα σου λύσει όλες τις απορίες και θα δεις ότι τελικά το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο.

 

 

Τουλάχιστον όχι τόσο όσο το μέγεθος του ανδρικού μορίου των ανδρών από το Εκουαδόρ. Διότι σύμφωνα με την τελευταία παγκόσμια έρευνα, ο μέσος όρος μήκους πέους των ανδρών στο Εκουαδόρ είναι στα 17.6 εκατοστά. Αυτοί, λοιπόν, είναι οι πιο προικισμένοι άνδρες στον πλανήτη, οπότε αν όλοι οι φίλοι σου ισχυρίζονται πως είναι γύρω στα 20 εκατοστά, κάτι δεν πάει καλά στην στατιστική. Δεν βγαίνουν τα νούμερα.

Όλο και περισσότεροι άνδρες μετανιώνουν για τη μεγέθυνση πέους

 

Στην Ελλάδα βρισκόμαστε κάπου στη μέση. Είμαστε στα 13.3 εκατοστά μέσο όρο,  ξεπερνώντας τους Βρετανούς που βρίσκονται στα 13.1 εκατοστά. Στη δεύτερη θέση θα συναντήσεις τους άνδρες από το Καμερούν με 16.6 εκατοστά, στην τρίτη θέση εκείνους από τη Βολιβία με 16.5 εκατοστά, στην τέταρτη θέση οι Σουδανοί με 16.4 και στην πέμπτη θέση οι άνδρες από την Αϊτή με 16 εκατοστά. Από την Ευρώπη πρώτοι είναι οι Ολλανδοί με 15.8, ξεπερνώντας εκείνους από την Ζάμπια. 

 

 

Τέλος στην τελευταία θέση βρίσκονται οι άνδρες από την Καμπότζη, οι οποίοι έχουν μέσο όρο γύρω στα 10 εκατοστά. Οι ερευνητές πίσω από τη λίστα ανέφεραν ότι δυσκολεύτηκαν να βρουν μια σύνδεση μεταξύ του μήκους και του πάχους του πέους, αλλά βρήκαν ότι οι χώρες με υψηλότερα ποσοστά παχυσαρκίας έτειναν να έχουν μικρότερα πέη, γεγονός που θα μπορούσε να εξηγηθεί από την κατανομή του λιπώδους ιστού.


Πηγή