Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αποκλείστηκες μόνη στο σπίτι και θυμήθηκες πως δεν έχεις σχέση; 5 λόγοι για να (μην) εκνευριστείς

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έπληξε τη χώρα παρά το γεγονός ότι την περιμέναμε όλοι εδώ και αρκετές ημέρες. Τα κανάλια και τα ειδησεογραφικά sites μας είχαν ενημερώσει για όλα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν ωστόσο είναι άλλο να το διαβάζεις και εντελώς διαφορετικό να το ζεις. 

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά είδαμε (και βιώσαμε!) τραγικές καταστάσεις αν αναλογιστείς ότι ζούμε στο 2022…Ανάμεσα στους χιλιάδες ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα συγκαταλέγομαι κι εγώ, αφού δεν ήξερα τι με περίμενε όταν χαζογέλαγα στο γραφείο διαβάζοντας τις καιρικές προγνώσεις…

Η «Ελπίδα» μας στέρησε για λίγο την ελπίδα…

via GIPHY

Τα τελευταία χρόνια έχω επιλέξει να ζω στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι το οποίο θεωρώ μια από τις καλύτερες περιοχές (θα σου εξηγήσω άλλη φορά όμως το γιατί). Το απόγευμα της Δευτέρας δεν ένιωθα και πολύ καλά με αποτέλεσμα να αφήσω για λίγο στην άκρη το laptop και να πάρω έναν υπνάκο… Ένα δυνατό μπαμ με ξύπνησε και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κατάλαβα ότι μια διακοπή ρεύματος ήρθε για να μείνει…πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο. Για την ακρίβεια έμεινε 23 ολόκληρες ώρες στις οποίες κατάφερα να επιβιώσω και παράλληλα να κάνω μια μικρή εσωτερική ανασκόπηση.

Μόνη στο σπίτι, με ελάχιστη μπαταρία στο κινητό αλλά και στις λοιπές συσκευές (δεν είμαι και πολύ προνοητική τελικά), άρχισα να κάνω θετικές σκέψεις για να μην πέσω ψυχολογικά αλλά και για να ξεχάσω ότι είχα γίνει παγάκι αφού δεν υπήρχε πια κανένας τρόπος θέρμανσης… Κακά τα ψέματα κορίτσια, κάπου εδώ αρχίζει να σου λείπει μια ζεστή, τρυφερή αγκαλιά, το χουζούρεμα στον καναπέ με τον αγαπημένο σου κι ας μην έχετε ρεύμα για να λιώσετε στο Netflix. Ένα τρυφερό φιλί και ένα «Έλα μωρέ μην σκας έλα να σε πάρω αγκαλιά και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Ναι, η μοναξιά πονάει. Πονάει ωστόσο περισσότερο το να είσαι σε μια σχέση που δεν σε γεμίζει και σε κάνει να αισθάνεσαι και πάλι μόνη. Αν λοιπόν είσαι single από επιλογή, αυτό αποτελεί προσόν και θα πρέπει να νιώθεις περήφανη για την απόφασή σου.

Και πάλι single; Τα θετικά τού να φλερτάρεις online

Αποκλείστηκες μόνη στο σπίτι; 5 λόγοι για να (μην) εκνευριστείς και να χαμογελάσεις

via GIPHY

 

#1 Δεν έχεις κάποιον πάνω από το κεφάλι σου

Με λίγα λόγια μπορείς να κοιμηθείς όσο θες, να φας ό,τι θες και να μη δώσεις λογαριασμό σε κανέναν.

#2 Μπορείς να απλωθείς όσο θες στο κρεβάτι

Αυτό κι αν δεν είναι λόγος για να χαρείς…Ας είμαστε ειλικρινείς! Όταν κοιμόμαστε με τον καλό μας, πάντα προσέχουμε πώς θα ξαπλώσουμε, να μην πάρουμε όλο το πάπλωμα στην μεριά μας και τα σχετικά.

#3 Δεν χρειάζεται να τσακωθείς

Πόσες φορές τα ζευγάρια έρχονται σε αντιπαράθεση όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση; Πολλές! Γι’ αυτό χαμογέλα, απόλαυσε την μοναξιά σου και την απόλυτη χαλάρωση μακριά από κάθε περισπασμό.

#4 Ευκαιρία για ανασκόπηση

Εκμεταλλεύσου την κατάσταση για να σκεφτείς όλα όσα σε προβληματίζουν και όλα όσα θες να αλλάξεις στη ζωή σου. Κακά τα ψέματα, καθημερινά είμαστε όλες super busy, τα τηλέφωνα δεν σταματούν ποτέ, με τις προσωπικές στιγμές ηρεμίας να αποτελούν πια πολυτέλεια.

#5 Γιατί αν είχατε αποκλειστεί μαζί…

Δεν θα ήταν όλο χάδια και αγκαλιές αλλά όλο γκρίνια (θυμήθηκες τώρα γιατί χωρίσατε εεεε;;). Οπότε καλύτερα μόνη σου να απολαμβάνεις την ησυχία του χιονιά και τη ζεστή σου σοκολάτα βλέποντας ταινίες (με ΑΝΑΜΜΕΝΟ φως) μέχρι το πρωί.

last but not least…

Γιατί… τι γιατί! Για να διαβάζεις αυτό το κείμενο σημαίνει ότι ψάχνεις λόγους να είσαι happy and single! Ε, ζήσε το να το χαρείς σε όλο του το μεγαλείο. Ελεύθερη κι ωραία! Pas mal!

Πηγή κεντρικής: @lissyroddyy

Σου αφήνω εδώ ένα από τα αγαπημένα hits της Queen B το οποίο αξίζει να απολαύσεις στη διαπασών με #sorrynotsorry διάθεση προς τους γείτονες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  • Hello 2022! Ο απόλυτος οδηγός των single γυναικών για μια… πραγματικά ευτυχισμένη χρονιά
  • Νιώθεις ότι χάνει το ενδιαφέρον του για σένα; Πώς θα καταλάβεις αν βλέπεις φαντάσματα ή όντως ισχύει

Πηγή