Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Αφού είσαι «γύπας», τουλάχιστον να βγάλεις και κάτι παραπάνω

Πλέον έχουμε μπει σε μία εποχή πολύ διαφορετική από εκείνη που μας έμαθαν οι πατεράδες και οι παππούδες μας. Αυτό φυσικά έχει τα καλά του αλλά έχει και τα κακά του, όπως όλα τα πράγματα και οι επιλογές στη ζωή μας. Το να είσαι άνθρωπος που επιλέγει να πηγαίνει ερωτικά με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους μπορεί να σου αποφέρει πολλά χρήματα, χρήματα τα οποία πλέον στην Ελλάδα δεν τα λες και εύκολα να τα βγάλεις. Ποια είναι όμως εκείνη η δουλειά που μπορεί να αφορά τους ανθρώπους που θέλουν να είναι “ελεύθερα πουλιά”; Ποια είναι αυτή η φημισμένη εταιρία που επιβραβεύει τελικά όλους εκείνους τους ανθρώπους που θέλουν πολλούς και διάφορους ερωτικούς συντρόφους;

 

 
 

Γίνεται να είσαι online ερωτικά διαθέσιμος αλλά όχι εντελώς creepy;

Η εταιρεία κοσμημάτων Shane Co. προσφέρεται να πληρώσει σε έναν άνθρωπο 1.500 δολάρια (περίπου 1.400 ευρώ) για να πάει σε 15 πρώτα ραντεβού και να τα καταγράψει, σύμφωνα με το CNN. Ακούγεται κάπως περίεργη πρόταση σίγουρα. Δεν είναι ποτέ εύκολο να ξεκινήσεις μία νέα ερωτική περιπέτεια και χρειάζεται μεγάλο θάρρος κάτι τέτοιο. Σίγουρα όμως μπορεί να γίνει μία αφορμή για πολλές όμορφες στιγμές πάθους. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η εταιρία που προκήρυξε τη θέση. Ποια όμως είναι τα προσόντα εκείνων που θα πάρουν τη θέση;

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει φυσικά να μην είναι σε άλλη σχέση, να χρησιμοποιούν τα apps ιντερνετικών γνωριμιών και να θέλουν να βγουν με 15 διαφορετικούς ανθρώπους. Η Shane προτείνει για λόγους ασφαλείας τα ραντεβού να γίνουν σε δημόσιους χώρους αλλά προετοιμάζει τους υποψηφίους να είναι έτοιμοι για όλα. Όλοι πρέπει να είναι πάνω από 18 χρονών και να αρχειοθετούν το κάθε ραντεβού με φωτογραφίες. Σε κάθε ραντεβού πρέπει να υπάρχει μία λεπτομερής αναφορά του τι έγινε και του τι ειπώθηκε. Την αίτηση μπορεί κανείς να την συμπληρώσει μέχρι τις 10 Φλεβάρη. Ναι, φυσικά κι εσύ μπορείς να πάρεις μέρος αν πιστεύεις πως κάνεις για την θέση.

 

 
 

Τα χειρότερα ρούχα που μπορείς να βάλεις σε ένα ραντεβού σύμφωνα με τις γυναίκες

Για να ολοκληρώσεις την διαδικασία με τα 15 ραντεβού η εταιρία σου δίνει χρονικό περιθώριο 5 μηνών. «Η Shane Co. ασχολείται με την αγάπη», δήλωσε ο Johnray Strickland, διευθυντής digital marketing της εταιρείας κοσμημάτων. «Αγαπάμε τον έρωτα και είμαστε ευτυχείς που παρέχουμε έναν διασκεδαστικό τρόπο στους ανθρώπους να βγαίνουν ραντεβού και ίσως να βρίσκουν το άτομο που τους ταιριάζει».

Αν λοιπόν είσαι σε φάση ανεργίας ή απλά δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις αλλά θέλεις και λίγο έξτρα χαρτζιλίκι, τότε μπορείς να δηλώσει συμμετοχή εδώ. Καλή τύχη!


Πηγή