Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Βρήκαμε τι κοινό έχει η καραντίνα και η σχέση σου… και δεν είναι αυτό που νομίζεις

‘Οχι η περίοδος αυτή δεν είναι φυσιολογική και σίγουρα δε θα θέλαμε να κρατήσει για πολύ ακόμα. Θα την πούμε λοιπόν μεταβατική, για να μη στενοχωριόμαστε μέρα που είναι (υπέροχο ηλιόλουστο Σάββατο, στείλε μήνυμα πάρε και τις προφυλάξεις σου και βγες να περπατήσεις). Τελοσπάντων, η ζωή δεν τελειώνει στην καραντίνα, αλλά σίγουρα η καραντίνα θα τελειώσει κάποια στιγμή στη ζωή μας.Οπότε δεν μπορούν να σταματήσουν να μας ενδιαφέρουν, όσα μας ενδιέφεραν προ COVID-19. Ξέρεις τώρα, μόδα, ταινίες, γυμναστική, ταξίδια…σχέσεις! 

Ναι φίλη μου, η ζωή θα επανέλθει όπως και η κανονικότητα, κάτι που θα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη και να σε οπλίζει με ακόμα μεγαλύτερη υπομονή. Και αν η καραντίνα σε παχαίνει (τη συντριπτική πλειοψηφία ναι) ξέρω και κάτι άλλο που σε παχαίνει, και μάλιστα σε βάθος χρόνου. 

Η επιστήμη λοιπόν μελέτησε, συνέκρινε και αποφάσισε ότι οι σχέσεις, κάνουν κακό στη σιλουέτα μας. Ερευνητές, ανέλυσαν στοιχεία 10 ολόκληρων ετών (ουάου), και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι που βρίσκονταν σε σχέση και μάλιστα ευτυχισμένη, είχαν παχύνει-με το πέρασμα των χρόνων- κατά 6 με 7 κιλά κάτι που βέβαια δε συνέβη με τους singles. Επιπλέον τα πιτσουνάκια, έπαιρναν κατά μέσο όρο 2 κιλά το χρόνο (βαρύ αυτό). 

Και ας είμαστε ειλικρινείς: Όταν το αγόρι το έχεις βρει, δε σε νοιάζει και πολύ το γυμναστήριο και η σωστή διατροφή. Επικεντρώνεσαι στο Netflix, το delivery και το κρασάκι, κάτι που σημαίνει 5 κιλά… εύκολα!

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, τα κιλάκια δεν τα γλιτώνεις, είτε από την καραντίνα είτε από τη σχέση! Η ουσία βέβαια είναι να τρέφεσαι σωστά κυρίως για την υγεία σου που είναι τόσο πολύτιμη την περίοδο αυτή. Και όταν τελειώσει η καραντίνα… τα ξαναλέμε!


Πηγή