Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Γιατί να ξενερώνει μία γυναίκα όταν ο σύντροφός της παίζει videogames;

Οι άντρες είναι μεγάλα παιδιά και αυτό είναι κάτι που κατανοούμε οι περισσότερες γυναίκες μεγαλώνοντας. Σε πολλούς από αυτούς αρέσει το παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι κάτι κατανοητό, αφού αγόρια είναι και για αυτό τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι συνήθως όσοι ασχολούνται με τα gadgets είναι άντρες καθώς τους αρέσει το παιχνίδι με την τεχνολογία. Κάπως έτσι υπάρχει και μία μεγάλη κατηγορία που ασχολείται με videogames, τους αρέσει να παίζουν και εκεί χάνονται με τις ώρες -καθώς θέλουν να χαλαρώνουν. Οι γυναίκες όμως πώς το αντιλαμβάνονται όλο αυτό;

Ποια χαρακτηριστικά σε κάνουν κακό σύντροφο;

Εξαρτάται την περίπτωση θα πω εγώ και θα το αιτιολογήσω. Πραγματική ιστορία: Μία φίλη μου έλεγε ότι το αγόρι της κάθεται επί ώρες κλεισμένος σε ένα δωμάτιο για να παίζει videogames. Συγκεκριμένα, μου έλεγε ότι δεν έχουν καμία επικοινωνία, καθώς δεν τον βλέπει ποτέ. Το παράδοξο εδώ είναι ότι μένουν μαζί και ότι αισθάνεται περισσότερο μόνη από ποτέ. Εδώ υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορεί να είναι φυσιολογικό αυτό, προφανώς κάτι δεν πάει καλά. Σε άλλα παραδείγματα, μπορεί να είναι κάποιος που να προτιμά να χαλαρώνει με videogames τα Σαββατοκύριακα. Αυτό τι σημαίνει ότι προτιμά να καθίσει στο σπίτι και να «παίξει» παρά να κάνει κάτι πιο ουσιαστικό, όπως να πάτε για ένα φαγητό ή ακόμη για τρέξιμο, ακόμη και αυτό είναι πιο ουσιαστικό.

Επτά ερωτήσεις που απαγορεύεται να κάνεις στο dating

Από την άλλη, εάν κάποιος παίζε με μέτρο τότε γιατί να υπάρχει πρόβλημα; Και αν υπάρχει μάλλον θα είναι πρόβλημα του άλλου ανθρώπου. Ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να έχει όποιο «χόμπι» του αρέσει και να περνά καλά με αυτό. Ακόμη και αν αυτό φαίνεται πιο «παιδικό», όπως είναι να παίζει videogames. Θα μπορούσε να είναι ένα οποιοδήποτε χόμπι, όπως και να ‘χει -σημασία έχει το μέτρο. Και αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν παίζει videogames, αυτό που μόνο του δεν λέει τίποτα, μετράει αν κάνει υπερκατανάλωση, αν δεν κάνει, ε αφήστε τα παιδιά να παίξουν.

 


Πηγή