Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Γιατί σε κεράτωσε ενώ σε αγαπάει; Μία… έρευνα που σε ενδιαφέρει

Μπορεί κάποτε να πίστευες-με το φτωχό σου το μυαλό-ότι όταν ένας άντρας κερατώνει, σημαίνει ότι δεν αγαπάει πια την καλή του και μοιραία στη συνέχεια χωρίζει, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, και το αποδεικνύει και η ιστορία. Σχεδόν καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με ιστορίες μοιχών, οι οποίοι όμως αρνούνται κατηγορηματικά να αφήσουν τη σχέση τους, παρά το γεγονός ότι δε σταματούν να… ψάχνονται! Και επειδή εμείς μιλάμε με αποδείξεις και έρευνες, διάβασε παρακάτω κάτι πολύ ενδιαφέρον σχετικά με τους λόγους για τους οποίους ένας άντρας κερατώνει.

1. Το 48% των αντρών απάντησε ότι ένιωθε συναισθηματική μοναξιά: Όχι δεν είναι λόγος αρκετός για να σε κάνει τάρανδο-ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ-απλά υπάρχει το θέμα της έκφρασης των συναισθημάτων. Ως γνωστόν, οι άντρες μιλάνε λιγότερο και πράττουν περισσότερο. Από φόβο λοιπόν να συγκρουστούν γιατί θα εκφράσουν ένα παράπονο, προτιμούν να ξεσπάσουν αλλού. Και στην προκειμένη είναι το σεξ με μία άλλη γυναίκα. Να προτείνουμε ως εναλλακτικές το γυμναστήριο αλλά και όποιας άλλης φύσης χόμπι, το οποίο αποκλείει εντελώς τη γυναικεία παρουσία. Είπαμε, δε θα βάλουμε και το λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

2. Το 66% των αντρών απάντησε ότι νιώθει ενοχές: Και πολύ καλά κάνει. Μάλιστα οι ενοχές μπορεί να έρθουν ακόμα και τη στιγμή που είναι… επί το έργον, ή ακόμα και αμέσως μόλις χωριστεί με την άλλη γυναίκα. Έχουμε μία ιδέα: Γιατί δεν προσπαθούν να αποφύγουν το απαίσιο συναίσθημα της ενοχής, με το να μην κάνουν αυτό για το οποίο θα νιώθουν μετά ενοχές; Αλλά αυτό βέβαια θα συνέβαινε σε έναν κόσμο ιδανικό!

3. Το 77% των απάντησε ότι ένας καλός τους φίλος είχε παράνομη σχέση: Και αφού το κάνει ο κολλητός, γιατί να μην το κάνω κι εγώ; Όταν έχεις κάτι τόσο οικείο, συνήθως το απομυθοποιείς και τελικά το αντιμετωπίζεις σαν κάτι πολύ πιο απλό. Ειδικά αν ο φίλος είναι και λίγο… αναίσθητος και νιώθει περήφανος για όλα αυτά, τότε το πράγμα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Με λίγα λόγια, δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!

4. Το 40% των αντρών γνώρισε την άλλη στη δουλειά: Και στο σημείο αυτό να εισηγηθούμε ότι ήρε η ώρα οι άντρες να αρχίσουν να ασχολούνται με τα οικοιακά! Φίλη μου, όταν σε μία εταιρεία υπάρχουν άντρες και γυναίκες, οι οποίοι περνούν πολλές ώρες μαζί, και έχουν σίγουρα κοινά ενδιαφέροντα, δεν υπάρχει περίπτωση να αποφευχθεί το μπλέξιμο. Εκτός πια κι αν είναι πυροσβέστης, οπότε εκεί είσαι κάπως καλυμμένη!

5. ΜΟΝΟ το 12% των αντρών απάντησε ότι η άλλη γυναίκα είναι πιο σέξι και ωραία από τη σύντροφό τους: Μα πόσες φορές θα το πούμε; Σημασία δεν έχει η εμφάνιση αλλά το διαφορετικό. Το σεξ μαζί σου το ξέρει. Το σεξ με εκείνη την τσαχπίνα στο απέναντι γραφείο-ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ-δεν το ξέρει. Και δυστυχώς θα το μάθει.

6. Μόλις το 6% των αντρών έκανε σεξ το ίδιο βράδυ που γνώρισε την άλλη γυναίκα: Συνήθως η γνωριμία κρατούσε πάνω από έναν μήνα-όπου εκεί συμπεριλαμβάνονταν, μηνύματα, υπονοούμενα και ίσως έξοδοι για ποτό-και στη συνέχεια, έχοντας πια αποφασίσει ότι τη γυναίκα αυτή τη θέλουν, προχωρούσαν στο παρασύνθημα!


Πηγή