Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Γιατί υπάρχουν ακόμη άντρες που ρωτάνε «Με πόσους έχεις πάει;»

Eίναι από εκείνες τις φορές που μπορεί να έρθουμε σε δύσκολη θέση, είναι εκείνη η συζήτηση που μπορεί να καταλήξει σε μια αμηχανία. Ωστόσο, δεν σταματάει να είναι μία από τις πιο συχνές συζητήσεις, που μπορούν να συμβούν ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Τελικά, «με πόσους έχει πάει;»

Είναι εκείνη η συζήτηση που μπορεί να καταλήξει περίεργα. Ας το πάρουμε από την αρχή για να δούμε γιατί είναι λάθος. Σε μία πρώτη συζήτηση, όλοι έχουμε το παρελθόν μας και αυτό σημαίνει ότι έχουμε διανύσει μια ανεξάρτητη διαδρομή μέχρι γνωρίσουμε έναν άνθρωπο και να κάνουμε σχέση μαζί του. Το ζήτημα είναι να όταν γνωρίσεις έναν άνθρωπο να θες να μαθαίνεις για όλα όσα του αρέσουν σε όλα τα επίπεδα και όχι λεπτομέρειες για το σεξουαλικό του παρελθόν.

Είναι «λάθος» το σεξ στο πρώτο ραντεβού;

Για παράδειγμα, σε τι θα σου χρησιμεύσει, ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων της; Τι σημασία έχει με πόσους είχε συνευρεθεί ερωτικά πριν από εσένα, το θέμα είναι ότι κατέληξε με εσένα. Επίσης, δεν είναι μια παρωχημένη σκέψη να θες να βγάλεις κάποιους είδους συμπέρασμα ή ακόμη και από περιέργεια να ρωτάς με το «πόσους έχεις πάει;». Είναι κατάλοιπα του παρελθόντος που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σήμερα.

Και από την άλλη και η κοπέλα σου να σε ρωτήσει, πόσο χρήσιμο θα της φανεί και εκείνης ο αριθμός σου. Και είτε ακούσει μεγάλο νούμερο είτε μικρό δεν θα της αρέσει σου το λέμε από τώρα. Θα αρχίσει να σκέφτεται για να καταλήξει ότι φοράει τη φανέλα με το νούμερο «37», λέμε τώρα.

Εξάλλου, η εμπειρία είναι κάτι που φαίνεται και δεν χρειάζεται λόγια, την αντιλαμβάνεσαι και την καταλαβαίνεις ακόμη και από τον τρόπο που φλερτάρεις. Είναι αλήθεια, ακόμη και το φλερτ εμπειρικό είναι, πόσο μάλλον το σεξ.

Γιατί πολλοί άντρες δεν χρησιμοποιούν προφύλαξη;

Ας μείνουμε στο παρόν. Αυτό έχει σημασία, κοίταξε πώς θα χτίσετε καλύτερα τη δική σας σεξουαλική σχέση και στην τελική «ευχαρίστησε» νοερά τους πρώην της για όσα της μάθανε, σε έβγαλαν και από τον κόπο.

 


Πηγή