Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

«Δεν έχω τίποτα»: Η γυναικεία ατάκα που βασανίζει κάθε άντρα

Πόσο απογοητευτικό είναι όταν δεν σε καταλαβαίνουν μπορεί να σκέφτεται μία γυναίκα και πολλές φορές το έχω σκεφτεί και εγώ. Κατάλαβες είναι εκείνη η στιγμή που ρωτάς μία γυναίκα τι έχεις και σου απαντάει το διάσημο «τίποτα» και αυτό το «τίποτα» μπορεί να σημαίνει δεκάδες πράγματα. Η αλήθεια είναι πως το τίποτα είναι αυτό που βγαίνει αβίαστα, σαν φυσική απάντηση όταν έχεις εκνευριστεί με εκείνον και εκείνος από την πλευρά του κάνει ότι δεν καταλαβαίνει -μπορεί να συμβαίνει κιόλας εδώ που τα λέμε. Μα τι συμβαίνει τελικά;

Σε αυτήν την ηλικία οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ

Αρχικά, να σου πω ότι σίγουρα κάτι έχει προηγηθεί μπορεί εσύ να μην το έχεις αξιολογήσει τόσο βαριά, όμως για εκείνη έκατσε βαρύ. Αυτό για την περίπτωση που ψάχνεσαι στο τι έχει και δεν είσαι σίγουρος για το τι έχει πάει λάθος. Ναι, κάτι έχεις κάνει, να είσαι σίγουρος για αυτό, απλά μπορεί σε εσένα να μην σου φαίνεται τόσο σπουδαίο, αλλά εκείνη το αξιολόγησε διαφορετικά. Σκέψου τις τελευταίες σου κινήσεις, κάτι θα υπάρχει. Δεν γίνεται, κάπου θα πηγαίνει και εσένα το μυαλό σου. Κάτι θα πήγε λάθος στη μεταξύ σας επικοινωνία. Αν τη ρωτήσεις και σου πει «τίποτα» είναι σίγουρα κάτι.

 

Οι γυναίκες «μυρίζουν» τους single άντρες από χιλιόμετρα

Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει λάθος, αλλά σίγουρα κάτι θα υπάρχει στο πρόσφατο παρελθόν σου, το οποίο θα έχει προκαλέσει αντιδράσεις και να μην θέλει να σου ξαναμιλήσει. Μήπως κάτι ξέχασες; Μήπως κάτι αμέλησες; Μήπως δεν ήσουν συνεπής απέναντι σε κάτι που της είπες; Ένα από όλα αυτά σίγουρα θα έχει συμβεί. Σκέψου και θα το βρεις.

Πώς να αντιδράσεις

Λοιπόν, δώσε λίγο χρόνο. Μόλις σου πει ένα ακόμη τίποτα, δώσε λίγο χρόνο να της περάσεις. Μην σταθείς αδιάφορος απέναντί της, αφού θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Κάνε διακριτικές κινήσεις «επανασύνδεσης» αφού λογικά θα το περιμένει, μη μείνεις αδιάφορος. Μόλις τη δεις ότι είναι πιο συζητήσιμη ρώτα την τι ακριβώς είναι αυτό που την ενόχλησε και αν έχεις υποθέσει σωστά. Σίγουρα θα σου πει.

Πολλές φορές οι γυναίκες περιμένουν από τους άντρες να καταλάβουν τι ακριβώς έχουν, αν και μάλλον είναι λιγότερες οι φορές που μπορεί να έχουν συνειδητοποιήσει τι έχουν κάνει. Μπορεί και να έχουν, όμως να μην στο παραδέχονται, αφού κάθε φορά που έχουν κάνει κάτι που ξέρουν ότι μπορεί να ενοχλεί, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Είτε είναι μικροί είτε είναι μεγάλοι υπάρχει αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Μην κάνεις, λοιπόν, και εσύ από τη μεριά σου ότι δεν συμβαίνει τίποτα, πήγαινε να συζητήσεις. Είμαι σίγουρη πως θα το εκτιμήσει και το τίποτα θα προσδιοριστεί σε κάτι, χωρίς επιπλέον επιπτώσεις στη μεταξύ σας συσχέτιση. 


Πηγή