Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Δεν απάντησε στο μήνυμά σου; Μάλλον έκανες τα παρακάτω λάθη

Μιλούσατε με μηνύματα, και βρισκόσασταν λίγο πριν το μεγάλο βήμα: Την IRL έξοδο! Τον όρκο ότι σε θέλει τον έπαιρνες, και τελικά, ένα ωραίο ζεστό απόγευμα του έστειλες μήνυμα και… δεν απάντησε ποτέ! Ναι μάλιστα σε έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια που λέει και ο λαός. Το ένα ενδεχόμενο είναι να μην σε θέλει ή να μη σε θέλει πλέον. Το άλλο ενδεχόμενο είναι έστειλες κάποιο από τα παρακάτω μηνύματα:

Πού έχεις εξαφανιστεί;

Εντάξει, μοιάζει λίγο με ανάκριση και δεν είναι και πολύ κομψό. Άσε που δείχνεις ότι εξαρτάσαι πλήρως από την παρουσία του. Μήπως να χαλάρωνες λίγο;

Γιατί δεν μου απάντησες στο προηγούμενο μήνυμα;

Μπορεί για σένα να είναι χιουμοριστικό, αλλά σε περίπτωση που εκείνος δεν έχει αρκετό, ή την ίδια ποσότητα χιούμορ με σένα, υπάρχει πιθανότητα να παρεξηγηθείς και άντε να τα συμμαζέψεις. Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Μεταμεσονύχτια «Τι κάνεις;»

Αν φαινόσουν στο παραπάνω απελπισμένη σκέψου τώρα. Εξάλλου, είναι νόμος ότι όποτε στέλνεις νύχτα, η σχέση πηγαίνει σε άλλο επίπεδο και παίρνει άλλη μορφή, Ναι αυτή που έχει μόνο σεξ.

Καλέ πού χάθηκες; Βλέπω ήσουν Τζια

Είσαι stalker; Αν όχι, γιατί τον παρακολουθείς; Δεν υπάρχει πιο τραγικό πράγμα από το να παρακολουθείς τις κινήσεις ενός ανθρώπου που… σε έχει ολίγον γραμμένη. Μην κάνεις τα πράγματα χειρότερα παρακαλώ.


Πηγή