Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Δεν χρειάζεται να χωρίσετε επειδή δεν κάνετε καλό κρεβάτι

Το σεξ είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα σε μία σχέση, μετά έρχεται η κατανόηση και η αγάπη. Πρέπει όμως να υπάρχει αυτή η φλόγα στο κρεβάτι διότι αλλιώς όλα μοιάζουν μάταια σε μία σχέση. Νιώθετε πώς βρήκατε έναν άνθρωπο που επιτέλους μπορείτε να συνεννοηθείτε και να ταιριάζετε, αλλά κάτι σας λείπει αναφορικά με το σεξουαλικό κομμάτι; Πρέπει να καταφέρετε να ανοίξετε τη συζήτηση, αποφεύγοντας τις περιστροφές και τις παρεξηγήσεις. Πρέπει να μιλάμε για το πρόβλημα μας, και ο καλύτερος άνθρωπος για να τα πούμε είναι φυσικά το ταίρι μας. Αν δεν κάνουμε καλό σεξ μαζί της τότε αυτό πρέπει να διορθωθεί και θα διορθωθεί μόνο με καλή διάθεση και κουβέντα.

Είναι αλήθεια πως οι ψηλοί κάνουν πιο πολύ σεξ;

 
 

Σε μια σχέση που μετρά μερικό χρόνο ζωής και υπάρχει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, καλή επικοινωνία και μια όμορφη συμβίωση, μπορούμε να συζητήσουμε ανοιχτά αυτά που μας απασχολούν. Το σεξ δεν αποτελεί εξαίρεση και δεν είναι ποτέ αργά να γίνει μια συζήτηση σε περίπτωση που κάτι θα θέλατε να αλλάξει, για τη μεγαλύτερη ικανοποίησή σας.

Ένα τέτοιο ζήτημα όμως χρειάζεται και λεπτούς χειρισμούς για να μην πληγωθούν τα αισθήματα κανενός. Αν ο/η σύντροφός σας θα μπορούσε να βελτιώσει τις κινήσεις του στο κρεβάτι, δοκιμάστε αυτές τις τεχνικές για να τον βοηθήσετε προσεκτικά και εύγλωττα να δει πώς μπορεί να γίνει καλύτερος/η.

 

 
 

Εστιάστε στα θετικά

Είναι προτιμότερο να σταθείτε στα προτερήματα του/της συντρόφου σας, παρά στα ελαττώματα και να τονίσετε όσα απολαμβάνετε. Για παράδειγμα, προτιμήστε φράσεις όπως «μου αρέσει όταν με φιλάς στο λαιμό» παρά σε γενικότητες όπως «το σεξ μαζί σου είναι χάλια». Δεν αρέσουν σε όλους τους ανθρώπους τα ίδια πράγματα και δίνοντας έμφαση στον εαυτό σας και σε αυτά που προσωπικά απολαμβάνετε και όχι στα ελαττώματα του συντρόφου σας, μπορείτε να αποφύγετε την αποθάρρυνση του.

Πολλοί είναι οι λόγοι που θα μπορούσε να προκληθεί δυσαρέσκεια κατά τη σεξουαλική επαφή και θα πρέπει να μοιραστείτε αυτό το αίσθημα, ξεχνώντας ότι μπορεί να χαλάσετε τη στιγμή. Η σεξουαλική πράξη θα πρέπει να απολαμβάνεται και από τους δύο. Επομένως, πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να καταλάβετε γιατί δεν σας αρέσει, εκφραστείτε και βρείτε από κοινού μια λύση.

Εδώ θα βρεις μερικές ακόμη λύσεις για το πρόβλημα σου:


Πηγή