Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Είμαστε περίεργοι δηλαδή που μας αρέσει το squirting;

Όχι, δεν είναι μύθος και δεν είναι εύκολο να το καταφέρει μια γυναίκα. To γνωρίζαμε αυτό άλλωστε. Καθώς και ότι χρειάζεται επιμονή και τεχνική από την πλευρά μας. Και δεν είναι μόνο αν έχεις τοποθετήσει τα δάχτυλα σου σωστά, αλλά και αν υπάρχει η απαιτούμενη τεράστια έλξη μεταξύ του ζευγαριού. Αν μάθαμε όμως κάτι είναι ότι με πάθος και υπομονή όλα γίνονται. Στην αρχή μπορεί να σου φανεί περίεργο και να μην σου αρέσει καθόλου το γεγονός ότι μπορεί μια γυναίκα πράγματι να το κάνει αυτό. Ίσως φανεί κάπως προσβλητικό για το πέος σου που έχει συνηθίσει να έχει τα πρωτεία στις «εκτοξεύσεις». Μπορεί ακόμη και να σε ξενερώσει.

 Μετά όμως αλλάζουν τα πράγματα. Είναι κανόνας. Βλέπεις πως εκείνη το απολαμβάνει τρομερά, είναι κάτι καινούριο γι’ αυτήν και την ενθουσιάζει, την κάνει να τρέμει και να ουρλιάζει, την φέρνει σε θέσεις χαράς που ποτέ πριν δεν την έχεις δει με το πιο νορμάλ σεξ. Αλλά τι είναι «φυσιολογικό»; Ό,τι έρχεται από το σώμα είναι φυσιολογικό. Κυκλοφορούν πολλά βίντεο στο ίντερνετ που σου δείχνουν πώς να το κάνεις αλλά αυτά είναι μόνο για να πάρεις μία πολύ γενική ιδέα, αυτό που χρειάζεσαι είναι επιμονή και πάθος να το προκαλέσεις, επιθυμία για εξερεύνηση κι ανακάλυψη του καινούριου. Δεν χρειάζεται όμως πολύ δύναμη ή πολύ βία, όλα είναι στον εγκέφαλο. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως είσαι ένα μέσο για να της χαρίσεις μερικές στιγμές στον ουρανό των αισθήσεων της.

 

 

Την πρώτη φορά που θα το καταφέρεις θα αισθανθείς τρομερά κι εκείνη θα σ’ ευγνωμονεί. Θα σου πει πως παίρνει απίστευτη απόλαυση απ’ αυτό αλλά πως δεν είναι ακριβώς οργασμός, είναι ένα τεράστιο release γι’ αυτήν κι αυτό πρέπει να το ξέρεις και να το σεβαστείς και να μην νομίζεις πως είναι άλλη μια απειλή για τον συνηθισμένο ρόλο του πέους σου. Πρέπει να την κάνεις να χαλαρώσει αλλά όχι σαν να είσαι σαν πυροσβέστης που βγάζει το θύμα του από καμιά τρύπα, ούτε σαν νοσοκόμα που είναι έτοιμη να της πάρει αίμα, πρέπει εσύ ο ίδιος να το απολαμβάνεις και να της πεις ν’ αφεθεί, ν’ ανοίξει τη βρυσούλα του «σιντριβανιού» της και να «λιώσει».

Πολλές γυναίκες δεν μπορούν εύκολα να το κάνουν γιατί δεν είναι ικανές ν’ αφεθούν. Χρειάζεται και λίγο κουράγιο από τη μεριά τους γιατί το αίσθημα του squirting είναι πραγματικά πολύ έντονο, ειδικά τις πρώτες φορές. Πρέπει να είσαι ανθεκτικός και υπομονετικός, εφευρετικός με τις κινήσεις του καρπού σου και των δαχτύλων, να κάνεις διαλείμματα και να είσαι ταυτόχρονα τρυφερός αλλά και «αθλητής». Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι ν’ αγαπάς το όργανο της και να μην το βλέπεις σαν ένα μέσο για να επιβεβαιωθείς εσύ αλλά σαν ένα πράγμα που της χαρίζει απόλαυση και ηδονή. Πίστεψε με, αν το καταφέρεις μετά θα σε παρακαλεί να της το ξανακάνεις. Είναι ένα δυνατό όπλο για σένα.

Εσύ, ξέρεις τι είναι το squirting;

Είναι κάποιες γυναίκες που μπορούν να το κάνουν και μόνες τους μετά από καιρό. Αυτό είναι καλό για σένα γιατί κάνει το σεξ κάτι τελείως καινούριο, βλέπεις πως ο σύντροφος σου εξελίσσεται και πως το ανθρώπινο σώμα έχει πολλά μυστικά ακόμη να μας δώσει, μυστικά που μας χαρίζουν ηδονή κι ευχαρίστηση. Είναι τόσο εθιστικό που μετά στο ζητάει συνέχεια. Κι εσύ όμως θα το επιζητάς και θα σε κάνει να ερεθίζεσαι όπως κι εκείνη. Θα απογειώσει τις ερωτικές σας επιδόσεις και θ’ ανανεώσει τη σχέση σας που ίσως να έχει βαλτώσει στο κρεβάτι. Στα μάτια της θα είσαι ένας θεός! Αυτό θα σε κάνει να γίνεις ακόμη καλύτερος και σε άλλους τομείς του ερωτικού παιχνιδιού. Θα σου ανοίξει πολλές πόρτες στην σεξουαλικότητα της αλλά και στη δική σου.

 

squirting

 

Αν έχεις κάποιο φίλο ή φίλη που το έχει κάνει είναι καλό να ρωτήσεις λεπτομέρειες, σίγουρα θα σε βοηθήσουν κι όλα εκείνα τα βίντεο που κυκλοφορούν αλλά δεν πρέπει να παγιδευτείς σε μεθόδους γιατί μπορεί ν’ απογοητευτείς. Ένα καλό squirting μπορεί να συμβεί με τον οποιονδήποτε τρόπο κι αυτό γιατί τον σημαντικότερο ρόλο τον παίζει η εγκεφαλική κατάσταση του ζευγαριού, η χημεία σας. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η στάση της γυναίκας. Πρέπει να δεις τι την βολεύει και τι την διευκολύνει στο να μπορεί ευκολότερα να κάνει εκείνο το θαυματουργό release της. Σκέψου το σαν ένα fountain, έναν πίδακα απόλαυσης, μία εξόρυξη της καλά κρυμμένης δυναμικότητας της σαν σεξουαλικό πλάσμα. Δες την σαν ένα μικρό ζωάκι που έχει αφεθεί στα χέρια σου για να το φροντίσεις.

Αν τσεκάρεις την Wikipedia το ονομάζει «γυναικεία εκσπερμάτιση», υποστηρίζεται πως προέρχεται από τους παραουρηθραίους αδένες καθώς και ότι η εμφάνιση της προέρχεται από την διέγερση του σημείου G. Ένα σημείο βέβαια που τελικά μόνο σημείο δεν είναι μιας και μπορεί να υπάρχουν εκατοντάδες σημεία G στον κόλπο της. Άλλωστε το squirting είναι κάτι που είχε ανακαλυφθεί στα αρχαία χρόνια και είχε ξανά ξεχαστεί. Ο Αριστοτέλης σημείωνε το 300 π.Χ. πως οι γυναίκες εκτοξεύουν υγρό κατά τον οργασμό, το οποίο και δεν περιέχει ίχνη σπέρματος. Ο Γαληνός τον 2ο αιώνα είχε περιγράψει τον παραουρηθραίο αδένα της γυναίκας και από τότε η έκκριση του αδένα αυτού ονομάστηκε Aqualusio που σημαίνει νερό και τέλος  στα λατινικά. Παρόλ’ αυτά το squirting έμεινε άγνωστο μέχρι τη δεκαετία του ’80 και λανθασμένα θεωρείτο σαν αυθόρμητη ούρηση λόγω απώλειας του ελέγχου της ουροδόχου κύστεως της γυναίκας κατά την ερωτική πράξη.

   joey

 

Αυτό που χρειάζεσαι τελικά για να βρεις το δρόμο της προς το squirting είναι πολύ αφοσίωση, τεράστια υπομονή, κατανόηση και όρεξη για ερωτική περιπέτεια, και αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως οι τεχνικές και οι μέθοδοι έρχονται πάντα δεύτεροι, οπότε δεν πρέπει να κολλάς σε κάτι τέτοιες λεπτομέρειες. Στο τέλος θα βρεις τη δική σου τεχνική η οποία της ταιριάζει και την φέρνει εκεί που πρέπει για να το πετύχει.

Είναι αυτό που λέμε: πρέπει να το αγαπάς και όλα θα πάνε καλά!

 


Πηγή