Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Είσαι μόνη; Αυτά είναι τα 5 πράγματα που κάνεις εντελώς λάθος (και θα πρέπει να αλλάξεις)

Χριστούγεννα έρχονται και όπως είναι φυσικό, η αγάπη και η συντροφικότητα μας κατακλύζουν. Μόνο που εσύ για ακόμη μία χρονιά είσαι μόνη σαν την καλαμιά στον κάμπο, χαζεύοντας τα ζευγαράκια (τα οποία θέλεις να σκοτώσεις) και προσπαθώντας να αποφύγεις οποιαδήποτε πρόσκληση φιλικών προσώπων γιατί πολύ απλά δε βρίσκεις το λόγο. Φίλη μου ξέρω πώς αισθάνεσαι, και μάλλον ξέρει και η κάθε αναγνώστρια εκεί έξω εκτός πια κι αν υπάρχει ανάμεσά μας άτομο που έχει γεννηθεί σε… σχέση. Λοιπόν, σε περίπτωση που θέλεις να πεις ένα βροντερό «δεν πάει άλλο» και πραγματικά να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή, παρακάτω σου έχω τα 5 πολύ βασικά λάθη που κάνεις και παραμένεις single με την ευχή, φέτος να τα διορθώσεις!

 

  • Έχεις επαφές με τον πρώην σου: Να ξέρεις ότι όσο κρατάς ζωντανή μία τέτοια κατάσταση προκοπή δε θα δεις. Όταν χωρίζουμε, και ο άλλος φυσικά μας λείπει, τείνουμε να ξεχνάμε αυτά που μας οδήγησαν στο χωρισμό και αν θυμόμαστε μόνο τα καλά. Μην πέσεις στην παγίδα και μην ξεχνάς τους λόγους για τους οποίους πήρες τις αποφάσεις σου. Κόψε επαφές, επικεντρώσου στα αρνητικά και σύντομα θα νιώσεις ελεύθερη.
  • Το παίζεις εξωπραγματικά cool: Oι σχέσεις δεν είναι cool και εμείς οι γυναίκες δεν είμαστε cool. Αν λοιπόν θέλεις να ο νέος χρόνος να σε βρει ζευγαρωμένη, τότε σταμάτα να το παίζεις σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Συμβαίνουν και μάλιστα πολλά. Γουστάρεις έναν άντρα και οφείλεις να το δείξεις. Με το coolness και την αδιαφορία έχει καεί ο κόσμος. Έλεος πια.

 

  • Είσαι αυστηρή: Κοίτα, καλά κάνεις και έχεις στάνταρς, αλλά ας μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο. Με λίγα λόγια, όλες θα θέλαμε τον πλούσιο, κούκλο που θα μας θέλει τρελά και θα είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή εκεί για εμάς, αλλά αυτά συμβαίνουν μόνο στις ταινίες. Επίσης το γεγονός ότι δε σου απάντησε σε ένα μήνυμα, δεν είναι λόγος για να μην ξανασχοληθείς μαζί του.
  • Το συνεχές παράπονο: Ξέρεις, γυναίκα που γκρινιάζει συνέχεια, είναι δύσκολο να γίνει ερωτεύσιμη. Εντάξει είσαι single, τι να κάνουμε τώρα; Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να παραπονιέσαι μονίμως γιατί έτσι το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι εκνευριστική και κουραστική. Χαλάρωσε λιγάκι, και κοίτα να απολαύσεις τις χαρές της ζωής. Η οποία δυστυχώς είναι μικρή.
  • Συμβουλεύεσαι μονίμως την κολλητή σου: Αν μία γυναίκα θα πρέπει να παραδεχτώ στις μέρες μας, αυτή είναι η Meghan Markle. Αν λοιπόν η φίλη σου είναι η Meghan, τότε καλό θα ήταν να τη συμβουλεύεσαι για το παραμικρό. Κατά τ’ άλλα, δε βρίσκω το λόγο για τον οποίο η κολλητή σου θα πρέπει να τσεκάρει όλα σου τα μηνύματα. Στείλε κορίτσι μου το μήνυμα και άσε τα πολλά πολλά.

Πηγή