Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η απίστευτη λεπτομέρεια που θα σε κάνει ακαταμάχητη στο αντίθετο φύλο

Το καλοκαίρι τελειώνει, ο χειμώνας αναμένεται δύσκολος και περίεργος κι εσύ νιώθεις μεγάλη απογοήτευση που δεν κατάφερες και φέτος να βρεις τον άνθρωπο της ζωής σου. Καταλαβαίνω φίλη μου τη στενοχώρια σου αλλά μήπως τελικά κάνεις κι εσύ κάποια λαθάκια; Διότι να δεχτώ ότι οι εποχές του Greek Kamaki έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, αλλά μήπως κι εσύ το παρακάνεις με τη σοβαροφάνεια κάθε φορά που βγαίνεις βόλτα; Καλό και το μυστήριο, αλλά κανένας δεν πλησίασε ποτέ μία κατσουφιασμένη και αντικοινωνική γυναίκα.

Και επειδή δεν μου αρέσει να μιλάω αυθαίρετα, δεν το έκανα άλλωστε ποτέ μου, έκατσα και βρήκα έρευνες οι οποίες αποδεικνύουν ακριβώς τα λεγόμενά μου. Και για να είμαι πιο ακριβής, το ερώτημα που ετέθη είχε ως κεντρική ιδέα φωτογραφίες γυναικών σε προφίλ social media. 

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα η οποία έλαβε υπόψη της site γνωριμιών, φυσικά μιλάμε για το εξωτερικό κυρίως, οι φωτογραφίες προφίλ, που απεικόνιζαν ανθρώπους που έκαναν μία κίνηση με τα χέρια-ξέρεις το κλασικό άνοιγμα, ή το κλασικό ημιπηδηματάκι των κοριτσιών ή ένα ηλιοβασίλεμα και ένα… σπαγγάτο σε περίπτωση που είσαι και champion-συγκέντρωσαν μεγαλύτερη προτίμηση από αυτές που ήταν στατικές με τα χέρια σταυρωμένα ή σε κάποια τσέπη.

Κάτι που φυσικά ισχύει και για τις πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις, καθώς δεν είναι τυχαίο, ότι πάντα την προσοχή μας τραβάει το άτομο που είναι πιο έντονο και πληθωρικό.

Προφανώς και δεν εννοούμε να μπαίνεις μέσα στο μπαρ κάνοντας… ρόδα-εκτός αν πρωταγωνιστείς σε μιούζικαλ του ’60-αλλά σε περίπτωση που θέλεις να γοητεύσεις τον τυπάκο απέναντι, μην κάθεσαι σαν αγγούρι βρε αγάπη μου γλυκιά.

Αυτά από μένα. Έχεις ακόμα λίγο καλοκαίρι. Προλαβαίνεις…


Πηγή