Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η γυμνή αλήθεια της Emily Ratajkowski. Δες τη να ποζάρει φορώντας μόνο ένα ψάθινο καπέλο

Όπως ήδη γνωρίζεις -εδώ και περίπου έναν μήνα- η Emily Ratajkowski δεν είναι πια single. Η 25χρονη καλλονή παντρεύτηκε με τον καλό της, Sebastian Bear-McClard, κάτω από άκρα μυστικότητα, κι ενώ σίγουρα πίστευες πως δεν θα την έβλεπες πια να ποζάρει γυμνή ή έστω topless, εκείνη για μία ακόμη φορά σε διέψευσε.

Από τότε που παντρεύτηκε περισσότερες είναι οι φορές που την έχουμε δει γυμνή (ή με μαγιό) παρά ντυμένη. Και φυσικά θα είναι ανησυχητικό αν δεν το κοινοποιήσει στα social media accounts της. Γι’ αυτό και αυτήν τη φορά μπορείς να απολαύσεις το καλλίγραμμο κορμί της νεαρής καλλονής στις φωτογραφίες που κοινοποίησε στο Instagram account της.

Η Emily και ο Sebastian κάνουν ταξίδι του μέλιτος στη Utah και η νιόπαντρη νεαρή αυτήν τη φορά φωτογραφήθηκε ολόγυμνη φορώντας όλο και όλο ένα ψάθινο καπέλο. Καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με τα χέρια της, πόζαρε και σε όρθια θέση και ξαπλωτή και τα likes στις φωτογραφίες της έπεσαν βροχή.

Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε πως αυτήν τη φορά δεν το έκανε για δική της ευχαρίστηση, αλλά για να ευχαριστήσει τον σύζυγο της. «Ποζάροντας για τον σύζυγο μου», έγραψε η 25χρονη στη λεζάντα της φωτογραφίας της και κοιτάζοντας τον φακό. Αν θέλεις να δεις τις φωτογραφίες της δεν έχεις παρά να μπεις στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

H Emily Ratajkowski φαίνεται πως έχει αποκτήσει ένα νέο αγαπημένο fashion item

Άκυρη η εγκυμοσύνη: Η διάσημη καλλονή μάλλον… μας μπέρδεψε


Πηγή