Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Η «επικίνδυνη» κολλητή της κοπέλας σου

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο να θες να κερδίσεις την «αγάπη» της κολλητής της κοπέλας σου. Το σκέφτεσαι στρατηγικά, πρώτα, και καλά κάνεις, καθώς σε κάθε δύσκολη στιγμή σας θα έχεις και έναν σύμμαχο που εκείνη εκτιμάει στο πλευρό σου -εφόσον έχεις το δίκιο με το μέρος σου.

Και εδώ που τα λέμε, δεν είναι κακό να έχεις την καλύτερη φίλη της σαν φιλαράκι σου, όπου να μπορείτε να αράξετε μαζί, να πιείτε άνετα ένα ποτό έξω εσύ, η κοπέλα σου και εκείνη (ή και με τον σύντροφό της) και κυρίως, να μην κόβεις φλέβα αν χρειαστεί να μείνετε μόνοι σας, περιμένοντας τη σύντροφό σου.

Αυτή είναι η θετική πλευρά των πραγμάτων. Τι γίνεται όμως όταν τα όρια «ξεπεραστούν»;

 

 

Θα βάλω έναν μικρό αστερίσκο πριν επεκταθώ, καθώς δεν έχουμε δει και λίγους άντρες να είναι αυτοί που κάνουν την κίνηση στην κοπέλα κολλητού τους, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με την περίπτωση εκείνη που βλέπεις την κολλητή της κοπέλας σου να μην σε βλέπει μόνο φιλικά.

Μήπως το «σιγουράκι» σου δεν είναι και τόσο σιγουράκι;

Η λέξη είναι μία και λέγεται «απομακρύνσου»

Στην περίπτωση που βλέπεις ότι έχεις μεγάλη τριβή με την κολλητή της δικιάς σου και στέλνετε μεταξύ σας διάφορα μηνύματα, κάνετε συνεχώς reaction στα social media ή βλέπεις να προτιμάει την παρέα σου σε ένα μπαρ, παρά το γεγονός ότι περιτριγυρίζεται από διάφορους επίδοξους «μνηστήρες» θα πρέπει να σε κάνει να πονηρευτείς. Αν και εδώ που τα λέμε, πάντα σε κάνει να πονηρεύεσαι, απλώς δεν θέλεις να το παραδεχτείς στον εαυτό σου ή απλώς όταν θες να πεις στη δικιά σου ότι «μήπως η κολλητή σου με γουστάρει;» εσύ φοβάσαι μήπως εκτεθείς.

Αν υπάρχει όντως δόλος, δυστυχώς είναι μία μάχη που δεν μπορείς να την κερδίσεις. Η κολλητή θα έχει πάντα τον πρώτο λόγο, οπότε η λύση είναι μία: Απομακρύνσου. Όχι από τη δικιά σου -εκτός και αν θες να χωρίσετε- αλλά από τα μηνυματάκια και τα «τσιλιμπουρδίσματα» με την κολλητή της.

 

 

Διότι δεν είναι ότι θα κάνει κάτι το εμφανές, κάτι που στην δικηγορική αργκό θα αποτελεί απτό αποδεικτικό στοιχείο αλλά θα αφήσει να εννοηθεί, για παράδειγμα ότι «δεν του είπα “τι κάνεις το βράδυ” γιατί τον γούσταρα αλλά για να ξέρω πού είσαι κολλητούλα». Αυτή είναι μια πιθανή δικαιολογία που θα χρησιμοποιήσει εναντίον σου, πριν περάσει στην αντεπίθεση. Και πίστεψέ με, δεν θες να συμβεί αυτό, γιατί το πιο πιθανό είναι να κακιώσει και ταυτόχρονα να ανακαλύψει κάποιο μήνυμά σου που θα μπορούσε να σηκώσει υπόνοιες πεσίματος και να την πατήσεις.

Oι άντρες ξέρουμε καλά πότε ένα «αθώο» φλερτ παύει να είναι αθώο

Το χειρότερο ποιο είναι

Όλο αυτό το έμμεσο φλερτ ενδεχομένως να μην είναι καν επειδή θέλει να σε ρίξει, αλλά για να πάρει την επιβεβαίωση. Νομίζεις ότι θα την νοιάξει πραγματικά αν θα χωρίσει η φίλη της; Αυτή, η συγκεκριμένη κολλητή θα δημιουργήσει μια ίντριγκα, θα δει ότι ακόμα και ο γκόμενος της φίλης της, γουστάρει εκείνη και μετά όλα θα επιστρέψουν όπως ήταν πριν.

 

 

Οι πιο παλιοί θα σου πουν, μάλιστα, πως όταν χωρίσεις είναι οι πρώτες που θα σου στείλουν μήνυμα, εγώ θα σου πω ότι όχι μόνο δεν θα το κάνουν αλλά θα σε περιφρονήσουν κιόλας. Θα σε κοιτάξουν με ένα βλέμμα γεμάτο κακία και υπεροψία, σαν να σου λένε «μόνο όσο ήσουν με τη φίλη μου αυτά, τώρα δεν σε βλέπω καν» και θα συνεχίσουν να ζουν τη ζωή τους. Εσύ από την άλλη, και θα έχεις χάσει το κορίτσι χωρίς λόγο και θα βιώνεις την περιφρόνηση από κάποια που ξέρεις ότι χαίρεται που τα «σπάσατε».

«Αχ και να ήμουν single»: Ναι, τι θα έκανες;

Επομένως, μείνε μακριά και να της μιλάς βάζοντας όρια. Δεν χρειάζεται μεγάλες κουβέντες, ούτε κανονίσματα και αράγματα. Με λίγα λόγια, να την έχεις στο μυαλό σου όπως και την κοπέλα του κολλητού σου. Σαν άλλο έναν φίλο σου δηλαδή. Όχι σαν φίλη, φίλο.  

 


Πηγή