Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η κίνηση του αγαπημένου σου στα social media, που θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις

Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι πλέον η ζωή και η καθημερινότητα γυρίζουν γύρω από την τεχνολογία και τα social media. Γεγονός που κατέστη ακόμα πιο σαφές, με την έλευση της πανδημίας και μετά.

Γραφεία ερήμωσαν, μαγαζιά άδειασαν, άνθρωποι χωρίστηκαν και πλέον επικοινωνούν αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και με τα ζευγάρια, τα οποία σε περίπτωση που δεν μένουν μαζί, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βλέπονται με τη συχνότητα που γινόταν πριν! Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα social media πήραν φωτιά και έγιναν βασικό κομμάτι της ερωτικής μας ζωής.

Και κάπως έτσι, μιας και η καθημερινότητά μας πλέον βασίζεται στα SM, έχουν δημιουργηθεί νέοι κανόνες και νέες σταθερές σε ό, τι έχει να κάνει με τις σχέσεις. Παλαιότερα λοιπόν, αρκούσε να παρατηρήσεις τον τρόπο που μιλάει, τις κινήσεις ή τα μάτια του για να συνειδητοποιήσεις ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη σχέση σας.

Πλέον, εφόσον όλα κρύβονται πίσω από μία οθόνη, τα πράγματα είναι κάπως πιο περίπλοκα. Έχουμε μάθει να… τσεκάρουμε τα likes και τα comments κάποιου ανθρώπου στα social-η παρατηρητικότητα μερικών γυναικών είναι πραγματικά εκπληκτική-και ταυτόχρονα να βγάζουμε συμπεράσματα από όλα αυτά.

Υπάρχει όμως και κάτι, το οποίο φανερώνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον αγαπημένο σου και δεν χρειάζεται τόση παρατήρηση όση τα… παραπάνω; Ποια είναι η καλύτερη κάλυψη ενός… ψεύτη; Μα φυσικά να σου ρίξει «στάχτη στα μάτια». Σε περίπτωση λοιπόν που ο καλός σου αρχίσει να ανεβάζει κοινές σας φωτογραφίες στα social media, αποθεώνοντάς σε και δηλώνοντας πόσο σε αγαπάει, ενώ παλαιότερα τον παρακαλούσες απλά για ένα… mention, να ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά… Αν μάλιστα σου στείλει και λουλούδια, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά! Λάβε τα μέτρα σου.


Πηγή