Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

«Η μουρμούρα αναζωογονεί το ζευγάρι» – Ευχαριστούμε Βλαδίμηρε!

Επιτέλους, το λέει ένας άνδρας! «Αν δεν υπάρχει μουρμούρα, υπάρχει πλήξη σ’ ένα ζευγάρι. Πρέπει να υπάρχει μουρμούρα. Όταν μουρμουρίζεις σημαίνει ότι τον αγαπάς τον άλλο, σημαίνει ότι νοιάζεσαι», είπε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Και για να το λέει αυτό ένας άνθρωπος που είναι μαζί με τη σύζυγό του (την ηθοποιό, Έφη Μουρίκη) επί 33 συναπτά έτη… κάτι ξέρει.

Dating apps: Τα 6 πράγματα που θα σε οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη γνωριμία

Άσε τους ειδικούς να λένε!

Οι ειδικοί λένε εδώ και χρόνια ότι η μουρμούρα κάνει κακό στη σχέση και ότι τη φθείρει. Αλήθεια… Φαντάσου έναν σύντροφο να γκρινιάζει για τα πάντα, να του φταίνε όλα και να μη σε αφήνει σε ησυχία! Τότε, ναι! Σιγά-σιγά το τέλος θα έρθει.

Μια ανεπαίσθητη μουρμούρα, όμως, πού και πού, λίγη γκρίνια έτσι για να τραβήξεις την προσοχή του άλλου, για να κάνεις παιχνίδι είναι… το αλατοπίπερο στη σχέση. Ναι, κορίτσια! Όλες θέλουμε λίγη μουρμούρα, τόση ώστε να μη βαριόμαστε ποτέ μέσα στη σχέση μας.

Και οι άντρες τη θέλουν κι ας μην το παραδέχονται!

5 λόγοι που η «τόση όση» μουρμούρα κάνει καλό

#1 Υπάρχει αλήθεια στη σχέση

Φαντάσου να μην είχες την ευκαιρία να εκφράσεις ποτέ τα παράπονά σου. Να μην έλεγες στον σύντροφό σου τι σε ενοχλεί. Για ποια αλήθεια και ειλικρίνεια στη σχέση θα μιλούσες τότε;

#2 «Χτίζεται» η εμπιστοσύνη

Η λίγη μουρμούρα, η ανεπαίσθητη γκρίνια σε βοηθά να «χτίσεις» την εμπιστοσύνη με τον αγαπημένο σου. Ο καθένας λέει όσα τον ενοχλούν, μιλά ελεύθερα και όλα… γίνονται καλύτερα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Little Grape ? Photography (@littlegrape.ph)

#3 Λίγη μουρμούρα… «σπάει» τη μονοτονία

Ποιος θέλει να έχει μια flat και βαρετή σχέση; Κανένας! Λίγη, χαριτωμένη μουρμούρα, λοιπόν, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Το αντίθετο, μάλιστα!

#4 Μετά το καβγαδάκι της μουρμούρας έρχονται τα καλύτερα

Παραδέξου το! Τις περισσότερες φορές, μετά από λίγη γκρίνια και μουρμούρα, που κατέληξε σε καβγαδάκι, εσύ και ο αγαπημένος σου βρεθήκατε κάτω από τα παπλώματα να κάνετε ανακωχή.

#5 Η μουρμούρα είναι στο πρόγραμμα

Δεν μπορείς να την αποφύγεις, θες δεν θες! Η κούραση της καθημερινότητας, η πίεση της δουλειάς θα σε κάνουν κάποια στιγμή να μουρμουράς στον σύντροφό σου. Και στο κάτω-κάτω, αν δεν τα πεις σε εκείνον που είναι ο πιο κοντινός σου άνθρωπος, σε ποιον θα τα πεις;




Πηγή