Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η σημαντική κίνηση που ξεχνάς να κάνεις πριν το σεξ

Το σεξ, ειδικά για εμάς τις γυναίκες δεν είναι ποτέ κάτι απλό. Μία αποτρίχωση, μία απολέπιση, ένα τρίψιμο φτέρνας, πεντικιούρ απαραίτητα και φυσικά κρέμα σώματος για να είμαστε απαλές και μοσχομυριστές. Όχι ότι μας αναγκάζει κάποιος να το κάνουμε, μιας και αν ο καλός σου σε θέλει σε θέλει και με ολίγη… τριχούλα ή και χωρίς κρέμα σώματος, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλες μας θέλουμε να νιώθουμε καθαρές και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Και πάνω που πίστευες ότι πηγαίνεις στον πόλεμο πάνοπλη, έρχονται οι ειδικοί να σου τονίσουν ότι… κάτι ξεχνάς. 

Αλήθεια φίλη μου, το μακιγιάζ στο σεξ το θεωρείς απαραίτητο ή είσαι από εκείνες που θέλουν να είναι 100% φυσικές;

Κι όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς, το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε, είναι ότι αγνοούμε την καθαριότητα του προσώπου μας-η οποία προϋποθέτει παντελή έλλειψη μακιγιάζ-. Ο λόγος είναι γιατί με την τριβή κάνουν την εμφάνισή τους μικρόβια με αποτέλεσμα να εμφανίζονται σπυράκια και σημάδια.

Άσε που για εκείνον, δεν είναι και το καλύτερο να σε φιλάει και να νιώθει τη γεύση του make up. Την επόμενη φορά λοιπόν, αφιέρωσε και λίγα λεπτά για την καθαριότητα του προσώπου σου. 


Πηγή