Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Θέλεις να τον κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά; 5 βασικά tips για να το πετύχεις

Tα έφερε έτσι η μοίρα που η σχέση σου έχει πέσει σε τέλμα. Προτού αρχίσεις τα κλάματα και τις καταθλίψεις, θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι αυτά σχεδόν πάντα συμβαίνουν σε μακροχρόνιες σχέσεις. Σε δεύτερη φάση φυσικά, θα πρέπει να σκεφτείς αν την κρίση αυτή θέλεις να την ξεπεράσεις ή απλά να χωρίσεις. Και μιας και διαβάζεις το συγκεκριμένο θέμα, υποθέτω ότι μάλλον σε ενδιαφέρει οπότε αφήνω όλα τα υπόλοιπα στην άκρη. Η φάση είναι λοιπόν, πώς να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί από την αρχή προκειμένου να ξεπεράσεις κάθε κρίση και να τρέξεις μαζί του στους αγρούς γιορτάζοντας τον έρωτά σας. Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω tips και ίσως βρεις μια λύση στο θέμα σου.

1. Ασχολήσου με τον εαυτό σου: Θυμάσαι γιατί σε ερωτεύτηκε; Ίσως γιατί είσαι γλυκιά, σέξι και αστεία; Με λίγα λόγια απλά καταπληκτική; Μήπως λοιπόν όλα αυτά τα ξέχασες και έγινες μια παράξενη γκρινιάρα που βάφεται κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα; Όχι, δε σου λέω να κυκλοφορείς σαν την Kendall Jenner μέσα στο σπίτι, αλλά σε περίπτωση που δεν έχεις πλέον τίποτα από αυτά που τον τράβηξαν σε σένα, είναι κομματάκι δύσκολο να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα. Χαλάρωσε και κάνε στροφή στον εαυτό σου. Δείξε του ότι είσαι δραστήρια και ότι δεν τον έχεις ανάγκη να είσαι χαρούμενη και ενδιαφέρουσα. Και αυτό κάντο για τον εαυτό σου κυρίως και μετά για εκείνον. Δες το σαν ένα δώρο.

2. Δώσε του χώρο και χρόνο: Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από ένα ζευγάρι που είναι συνέχεια μαζί. Μην του βγάζεις ξινή την έξοδο με τους φίλους του και μην τον ειρωνεύεσαι που θέλει να πάει γυμναστήριο από το να κάτσει να δείτε τηλεόραση και να φάτε καρμπονάρα. Κάνε κι εσύ το ίδιο. Βγες με τις φίλες σου, με τις συναδέλφους σου, πήγαινε για περπάτημα, θέατρο ή κάπου για φαγητό. Έτσι θα έχετε και κάτι νέο να πείτε στο τέλος της ημέρας.

3. Γίνε ξανά διεκδικήσιμη: Σε θεωρεί δεδομένη και δεν κάνεις τίποτα για να του ανατρέψεις την άποψη αυτή. Και όχι, δεν εννοώ να βγεις ένα βράδυ, να γυρίσεις ξημερώματα ενώ παράλληλα δε σηκώνεις και το τηλέφωνό σου. Αυτό είναι απλά βλακεία. Εννοώ, να αντιληφθείς την αξία σου και κυρίως να δώσεις τονωτικές ενέσεις στην αυτοπεποίθησή σου. Νιώθεις καλύτερα με ένα νέο χτένισμα; Πήγαινε κομμωτήριο. Νιώθεις καλύτερα με ένα νέο ρούχο; Πήγαινε για ψώνια. Νιώθεις καλύτερα όταν χάνεις κιλά; Πρόσεξε τη διατροφή σου. Γενικά κάνε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις… απλά ανίκητη και ακαταμάχητη.

 


Πηγή