Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Θέμα που πονάει: Τι σκέφτονται οι άντρες όταν… αυτοϊκανοποιούνται;

Το έχουμε πει πολλές φορές: Η αυτοϊκανοποίηση, αυνανισμός ή όπως αλλιώς θέλεις, δεν είναι κέρατο. Οπότε, παίρνοντας αυτό ως δεδομένο έχω να σου μεταφέρω μία άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα η οποία ασχολήθηκε με το τι σκέφτονται οι άντρες ή τι βλέπουν για να είμαι και πιο σαφής όταν… θέλουν να κάνουν δουλίτσα με τον εαυτό τους.

Με πορνό

Ε φυσικά. Οι άντρες είναι οπτικά όντα και το πορνό έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις τους. Άκρως αναμενόμενο και κατανοητό. Τι; Όχι;

Με διάσημες

Το ξέρει ότι δε θα κάνει ποτέ σεξ με τη Charlize Theron ή τη Scarlett Johansson αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να φαντάζεται ό, τι εκείνος θέλει. Ναι φίλη μου, οι stars του Hollywood παίζουν βασικό ρόλο στην καρδούλα του καλού σου.

Με άγνωστες

Βλέπει μία περαστική στο δρόμο που του αρέσει; Θα τη σκεφτεί σίγουρα ερωτικά. Τουλάχιστον ό, τι θυμάται. Μη μου πεις ότι δεν το έχεις κάνει κι εσύ. Μεταξύ μας είμαστε.

Συναδέλφους

Μεγάλο αγκάθι φίλη μου. Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει φαντασιωθεί τη σέξι του συνάδελφο έστω και μία φορά, ακόμα κι αν η σχέση τους είναι εντελώς αθώα και φιλική. Και πιο συγκεκριμένα, η φαντασίωση περιλαμβάνει σίγουρα το χώρο της δουλειάς.

Πρώην

Λυπάμαι που σου το λέω αλλά ήρθε να αντιμετωπίσεις την αλήθεια. Δεν υπάρχει άντρας που να μη φαντασιώνεται έστω και μία πρώην του αραιά και πού. Συνήθως αυτή με την οποία έκανε το καλύτερο σεξ, και όχι αυτή που τον πλήγωσε. Θετικό αυτό.

Διαβάστε ακόμη:

5 κινήσεις-ματ που θα του τραβήξουν την προσοχή, χωρίς καν να του μιλήσεις

6 σημάδια ότι κάνεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ σεξ


Πηγή