Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Θέμα που πονάει: 10 πράγματα που θα κάνει λίγο πριν σε χωρίσει

Toν τελευταίο καιρό δεν είναι όπως παλιά. Τον βλέπεις και τον αισθάνεσαι. Βαριέται, δε θέλει να σε δει και έχεις πάντα αυτή την αίσθηση ότι παρόλο που δεν έχεις κάποιο σημάδι χειροπιαστό, η σχέση οδεύει προς το τέλος. Φίλη μου πολύ πιθανόν να είναι κι έτσι αν λάβεις το βασικό χαρακτηριστικό των αντρών: Δε θα σε χωρίσουν ποτέ, αλλά θα κάνουν τα πάντα για να τους χωρίσεις εσύ. Είναι η μέθοδός τους εδώ και πολλά χρόνια, κυρίως γιατί δε θέλουν να πάρουν την ευθύνη.Και επειδή εσύ… μόνο ευθυνόφοβη δεν είσαι, δες τα σημάδια παρακάτω και πάρε την μεγάλη απόφαση: Χωρίζουμε.

1. Δεν κάνει πλέον σχέδια μαζί σου: Και δεν μιλάμε για το ταξίδι στη Νέα Υόρκη που σχεδιάζετε να πάτε σε 1,5 χρόνο-όντως πώς μπορείς με σιγουριά να κάνεις τέτοιο σχέδιο;-αλλά εννοούμε ακόμα και για το 3ήμερο του επόμενου μήνα. Τον ρωτάς τι θα κάνετε και που θα πάτε και η απάντησή του είναι θα δούμε. Φυσικά δεν κανονίζετε τίποτα και μένεις να αναρωτιέσαι. Τι αναρωτιέσαι βρε κορίτσι μου; Έχει αρχίσει να σε βαριέται! Hellooooo!!!

2. Έχεις την υποψία ότι μιλάει με άλλες: Μην την έχεις, μιλάει με άλλες. Είναι τόσο εύκολο αυτό με τα social media και τα smartphones, που θα πρέπει η σιγουριά σου να αγγίξει το 100%. Οι άντρες δε διαφέρουν και πολύ από εμάς. Όταν δεν περνάνε καλά στη σχέση τους, αποζητούν την επιβεβαίωση, την οποία φυσικά θα βρουν σε μία άλλη γυναίκα, ακόμα κι αν δεν κάνουν τελικά τίποτα! Σε περίπτωση που τους κάνεις τσακωτούς, θα αρνηθούν τα πάντα και θα σε βγάλουν τρελή. Αυτά μέχρι να πεις το Χωρίζουμε. Εκεί θα ανασάνει με ανακούφιση. Μέχρι τότε, απλά θα σε βγάζει τρελή. Γιατί θα το ξανακάνει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

3. Σου ζητάει να μιλήσετε για τη σχέση σας: Χωρίς να έχει κάτι συγκεκριμένο να σου πει γιατί πολύ απλά ποντάρει στο γεγονός ότι εσύ έχεις αγανακτήσει και θα είσαι λαλίστατη. Ε αυτό και θα γίνει. Καταλήγετε κάπου; Συνήθως όχι. Απλά διαιωνίζετε μία κατάσταση. Βάλτο καλά στο μυαλό σου: Όσο κι αν σε κερατώσει δε θα σε χωρίσει, εκτός κι αν βρει τον απόλυτο έρωτα της ζωής του από τον οποίο δε θα μπορεί να ζήσει μακριά. Απλά τα πράγματα.

4. Δεν μοιράζεται μαζί σου πράγματα: Τσακώθηκε στη δουλειά, πήρε προαγωγή ή έμεινε από λάστιχο; Εκεί που όλα αυτά θα τα μάθαινες πρώτη και καλύτερη, και πολλά άλλα βασικά, πλέον ίσως και να μην τα μάθεις ποτέ. Και ξέρεις γιατί; Γιατί βαριέται να τα συζητήσει μαζί σου.

5. Ό, τι κι αν κάνεις, πλέον τον ενοχλεί: Όλα αυτά που έβρισκε χαριτωμένα πάνω σου, τώρα δεν μπορεί ούτε να τα αντέξει. Έτσι είναι φίλη μου. Εσύ μπορεί να γελούσες και να ρουθούνιζες σαν την Πέπα τη γουρουνίτσα και εκείνος να σε χάζευε με δέος, αλλά πλέον σε κοιτάζει αυστηρά και σου τονίζει ότι τον εκθέτεις! Βρε για κάνε μας τη χάρη.

6. Όταν είστε μαζί δείχνει θλιμμένος: Φυσικά και δείχνει θλιμμένος γιατί θα ήθελε να είναι κάπου αλλού. Είτε με το νέο του ερωτικό ενδιαφέρον, είτε με τους φίλους του, είτε με το σκύλο του. Όχι μαζί σου πάντως. Θυμάσαι που παλιά όταν ήσασταν μαζί το προσωπάκι του έλαμπε; Ε τώρα δε λάμπει πια.

7. Προκαλεί καυγάδες από το πουθενά: Βρε κορίτσι μου, του τη σπας τι δεν καταλαβαίνεις; Καταπιέζεται για να είναι μαζί σου και όταν ένας άνθρωπος καταπιέζεται του βγαίνει αντίδραση. Και τότε έρχεται ο τσακωμός. Και μετά… αν δεν κάνεις κάτι εσύ, τίποτα!

8. Δεν κάνετε σεξ: Δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο σε αυτό. Απλά δεν κάνετε σεξ. Αυτά.

9. Σου ζήτησε χώρο: Όταν θέλεις κάποιον δε θέλεις χώρο. Θέλεις να είσαι κολλημένος πάνω του μέχρι να σκάσεις ένα πράγμα. Όταν σου λέει λοιπόν ότι θέλει να μείνετε για λίγο χώρια, θα πρέπει να του δώσεις συγχαρητήρια γιατί πήρε επιτέλους πρωτοβουλία. Θα επανέλθει να ξέρεις-αν δεν έχει βρει κάτι άλλο που να τον συγκινήσει-αλλά δε θα έχει αλλάξει τίποτα. Μήπως στο μεσοδιάστημα να έχεις βρει εσύ κάτι άλλο; YOU ARE ON A BREAK εξάλλου.

10. Σε ζηλεύει υπερβολικά πολύ: Δεν ήταν ποτέ ζηλιάρης και τώρα είναι ένα βήμα πριν νοσηλευτεί σε κλινική αποτοξίνωσης; Πολύ απλά προσπαθεί να καλύψει τις δικές του…σκανταλιές, δημιουργώντας την εντύπωση ότι εσύ είσαι αυτή που τσιλιμπουρδίζεις! Εκεί δηλαδή που αισθανόταν σιγουριά όταν ήσουν με τον κολλητό σου, τώρα πιστεύει ότι κάνετε σεξ! Μήπως γιατί εκείνος κάνει κάτι αντίστοιχο και στην υποψία και μόνο ότι είναι κερατάς τον πιάνει τρέλα; Λέω εγώ τώρα…

5 βασικοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας μένει σε μία «τοξική» σχέση

7 πράγματα που όλες κάνουμε λίγο πριν το σεξ αλλά ντρεπόμαστε να παραδεχτούμε

Τι είναι το Karezza και γιατί όλοι-ήδη-το λατρεύουν;


Πηγή