Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Θα θαυμάζουμε πάντα την γυναίκα που φοράει πουκάμισο

Ενδεχομένως να μην το έχεις σκεφτεί ακόμα αλλά βαθιά μέσα σου είναι δεδομένο ότι έχεις εκτιμήσει το office style ντύσιμο σε μια γυναίκα. Δεν λέω, σε ποιον δεν αρέσει να βλέπει το γυναικείο κορμί να αναδεικνύεται μέσα από ένα ρούχο πιο προκλητικό (βλ. τιραντάκι, μίνι φούστες, κολάν κλπ) ωστόσο όταν βλέπεις την συνάδελφο με προσεγμένο ντύσιμο, ενδόμυχα ανεβαίνει δύο επίπεδα στα μάτια σου.

 

 

Δεν χρειάζεται προστυχιές και ξεγυμνώματα

Το sexiness δεν είναι ανάγκη να προέρχεται επειδή η συνάδελφος αναδεικνύει τα «κάλλη» της στον εργασιακό της χώρο, λες και είναι ντυμένη όπως θα έβγαινε Σάββατο βράδυ για ραντεβού. Ειδικά το πουκάμισο, το corporate πουκάμισο, το οποίο είναι μέσα από το παντελόνι προσδίδει μια μοναδική αίσθηση κομψότητας στην γυναίκα που, ενδεχομένως, να την κάνει να φαίνεται πιο όμορφη από ότι είναι κανονικά.

 

 

Διότι με το πουκάμισο, και γενικότερα με το προσεγμένο office dress code, προσδίδει παραπάνω κύρος και αυτό είναι κάτι στο οποίο δύσκολα ένας άντρας μπορεί να αντισταθεί. Και ο λόγος είναι ένας: Το θαυμάζει και του αρέσει.

Άδικα λένε νομίζετε ότι Παριζιάνες είναι οι πιο στιλάτες γυναίκες; Για αυτό και περισσότερες επιμένουν να φοράνε outfits που δημιουργούν ένα κομψότατο office style.

 

Και έξω από το γραφείο όμως

Όπως και εμείς οι άντρες έχουμε συνδυάσει το πουκάμισο τόσο με το γραφείο όσο και με την βραδινή έξοδο, το ίδιο ισχύει και με τις γυναίκες. Μα θα μου πεις, θες να είναι πιο χαλαρά ντυμένες, δηλαδή άμα δεις μια προσεγμένη γυναίκα με το πουκάμισό της στην γωνία του μπαρ, να πίνει το ποτό της και να χαμογελάει, συνήθως το συναίσθημα που προκύπτει από αυτό που αντίκρισες στο οπτικό σου πεδίο είναι το «ελκυστική».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roos Anne van Dorsten (@moderosaofficial)

 

Και ξέρεις γιατί δεν την προτιμάς; Γιατί βαθιά μέσα σου τρέμεις το κύρος που εκπέμπει η συγκεκριμένη γυναίκα, σε βαθμό που νιώθεις ότι η χυλόπιτα είναι δεδομένη. Το θέμα όμως δεν είναι η αναζήτηση του sexiness αλλά το να σου προκαλέσει τον θαυμασμό. Αυτόν που της προσδίδει η διαχρονική κομψότητα και ο δυναμισμός, απλά και μόνο φορώντας ένα προσεγμένο πουκάμισο.

Και αν θέλει να κάνει μια παραλλαγή, η γυναίκα με φινέτσα και στιλ, είναι σίγουρο ότι θα βρει τον τρόπο να σου δείξει το sexiness της, ακόμα και φορώντας ένα τόσο ανεπιτήδευτα κομψό πουκάμισο.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roos Anne van Dorsten (@moderosaofficial)




Πηγή