Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Και πάλι single; Τα θετικά τού να φλερτάρεις online

Τα πράγματα έχουν ως εξής… Χώρισες πρόσφατα, έχεις αρχίσει να το ξεπερνάς και σκέφτεσαι να ξεκινήσεις και πάλι να φλερτάρεις. Όχι, όμως, όπου κι όπου. Θέλεις να αρχίσεις το… online flirting και να φτιάξεις προφίλ σε κάποιο dating app.

Λίγο η συνάδελφος που σε έβαλε στο τρυπάκι, λίγο η κολλητή που βρήκε τον σύντροφό της από εφαρμογή γνωριμιών, δεν θέλει και πολύ για να πειστείς. Και το κάνεις. Και ξέρεις κάτι; Καλά κάνεις, γιατί μέσα από το διαδικτυακό φλερτ μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα και για εσένα, αλλά και για τις σχέσεις γενικότερα.

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και είσαι single; 8 τρόποι να περάσεις τέλεια με την κολλητή σου!

Πριν ξεκινήσεις, όμως, το online flirting, να θυμάσαι τα εξής παρακάτω!

Τι να θυμάσαι όταν κάνεις online flirting

#1 Όταν κάνεις online flirting ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και τι δεν θέλεις από έναν επίδοξο σύντροφο

Μιας και ο καθένας δίνει μια περιγραφή του εαυτού του στο dating profile του, έχεις κι εσύ τη δυνατότητα να διαλέξεις πραγματικά αυτόν που σε προσελκύει. Φυσικά, μιλάμε για πραγματικά προφίλ και πρόσωπα. 

#2 Μαθαίνεις, όμως, ότι η ταυτότητά σου ορίζεται από εσένα

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις πραγματικά τον εαυτό σου από το να λες την ιστορία σου. Και μέσα από το φλερτ στο Tinder και τις συνομιλίες θα πεις πολλές φορές ποια είσαι και όλο το story της ζωής σου. Έτσι, θα καταλάβεις ότι η ταυτότητά σου και η αξία σου δεν καθορίζεται από το πώς θα πάει ένα ραντεβού.

via GIPHY

#3 Υπάρχουν άπειροι άντρες με τους οποίους μπορείς να φλερτάρεις

Τι κι αν νόμιζες ότι οι άντρες… δεν υπάρχουν; Κάνοντας online flirting θα δεις ότι τελικά υπάρχουν άντρες και μάλιστα πολλοί.

#4 «Χτίζεις» την αυτοπεποίθησή σου

Αν έχεις καιρό να βγεις πρώτο ραντεβού, αν μόλις τελείωσε μια μακροχρόνια σχέση σου και νιώθεις έξω από τα νερά σου, το φλερτ στο διαδίκτυο θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου. Να βρεις τον παλιό σου εαυτό, να νιώσεις καλά με εσένα και… να βγει όλο αυτό προς τα έξω.

#5 Οι προτεραιότητές σου γίνονται ακόμα πιο ξεκάθαρες

Αν μιλάς με 2-3 αγόρια στο dating app, σε μια προσπάθεια να καταλήξεις σε κάποιον, θα δεις και πώς ακριβώς θέλεις να μοιράσεις τον χρόνο σου. Θα συνειδητοποιήσεις ουσιαστικά ποιες είναι οι προτεραιότητές σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο τρόπος με τον οποίο τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου, αποκαλύπτει πολλά για τη σχέση σας

Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις καθημερινά στον εαυτό σου αν είσαι σε σχέση


Πηγή