Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Καλοκαίρι και single; 4 λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να χαίρεσαι

Αυτό φίλη μου δεν είναι ακόμη ένα κείμενο που θα σου χρυσώσει το χάπι. Διότι γνωρίζουμε πολύ καλά τα πλεονεκτήματα του έρωτα και της σχέσης-ή για την ακρίβεια τα καλά τους-αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και το να είσαι single έχει μόνο αρνητικά. Συγκεκριμένα, έχει ακριβώς όσα αρνητικά έχει και το να είσαι δεσμευμένος, οπότε όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Μάλιστα, για να σου είμαι και απολύτως ειλικρινής, φέτος το καλοκαίρι η δεσμευμένη φίλη σου ίσως λίγο σε ζηλέψει. Για τους εξής πολύ βασικούς λόγους:

Στις διακοπές περνάς ζάχαρη

Ναι μάλιστα. Διότι καλές είναι οι ήσυχες διακοπές με τον καλό σου, γεμάτες ηρεμία και χαλάρωση, αλλά σαν τις διακοπές με κολλητές δεν έχει που λένε και στη Θεσσαλονίκη. Φοβάσαι μήπως δε βρεις παρέα; Αλήθεια τώρα; Πίστεψέ με, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις τουλάχιστον τρία άτομα, έτοιμα για τρελές καθι ξέφρενες περιπέτειες!

Το λιώσιμο στην παραλία

Καταδικάζω από αυτήν εδώ τη στήλη, όλους εκείνους που έχουν ξεστομίσει την απαράδεκτη φράση: Μωρέ αντί να πάμε για μπάνιο δεν πάμε για καφεδάκι; Είναι δυνατόν ρε παιδιά ντάλα καλοκαίρι να κάνεις skip την παραλία για να πας για καφέ; Τι έχουμε; Ιανουάριο; Να κάτι που δε θα συνέβαινε ποτέ με τις φίλες σου. 

Φοράς το μαγιό που σου αρέσει

Συγνώμη αλλά το μαγιό σαν item είναι από μόνο του σέξι. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας απολύτως λόγος για σεμνοτυφίες και καταπίεση. Φοράς άφοβα τα πιο σέξι σου κομμάτια χωρίς να φοβάσαι το αυστηρό του βλέμμα και τη φράση μαχαιριά στην καρδιά: «Βρε μωρό μου, είναι απαραίτητο να το φορέσεις τώρα αυτό»; 

Συνεχίζεις και τη διατροφή σου

Τυχαίο ότι όσα ζευγάρια πηγαίνουν διακοπές επιστρέφουν στην πόλη κατά μέσο όρο +4 κιλά; Καθόλου! Διότι με τον καλό σου, και στο εστιατόριο θα πάτε, και το παγωτάκι θα φάτε, και το τοπικό γλυκάκι θα δοκιμάσετε. Ε αυτό με τις κολλητές δε συμβαίνει, γιατί είστε ικανές να προσπεράσετε το γεύμα, και να πάτε κατευθείαν στη μπύρα!


Πηγή