Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Κουράγιο: Αυτοί είναι οι λόγοι που μάλλον θα χωρίσεις από μέρα σε μέρα

Οι μέρες που διανύουμε είναι μέρες αγάπης και συντροφικότητας. Γι’ αυτό λοιπόν, και όπως είναι φυσικό οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά, βιώνουν τη ζεστασιά και όλα είναι ειρηνικά και όμορφα! Βέβαια, αυτά συμβαίνουν σε μία μικρή μερίδα του πληθυσμού, καθώς καλώς ή κακώς, οι περισσότεροι από εμάς είναι καταδικασμένοι να… χωρίσουν! Λυπάμαι που σου το λέω, αλλά τα στατιστικά αυτό υποστηρίζουν. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω 4 βασικούς λόγους για τους οποίους… μάλλον θα χωρίσεις αυτά τα Χριστούγεννα.

 

  • Όλα έρχονται στην επιφάνεια: Είναι μάλλον οι μέρες, που σε κάνουν να σκέφτεσαι περισσότερο. Οι συγγενείς, η οικογένεια και γενικά το μέλλον. Όλα αυτά που σε πείραζαν και σε ενοχλούσαν τώρα γιγαντώνονται. Και τελικά, όλα αυτά οδηγούν στο χωρισμό.

 

  • Τα δώρα: Μπορεί να γελάσεις, και να σου φανεί περίεργο, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκέφτονται κυρίως και πάνω απ’ όλα τα δώρα. Ξέρεις, χρήματα, έξοδα. Λίγο τσιγκουνάκος να είναι, όλο αυτό θα το σκεφτεί. Και δυστυχώς, αν δεν είσαι και η γυναίκα της ζωής του, δε θα το σκεφτεί και πολύ να σε χωρίσει.

 

  • Η οικογένεια: Ξέρεις τώρα, ευκαιρία να γνωρίσει την οικογένειά σου. Γεγονός, που και μόνο σα σκέψη είναι ικανό να του προκαλέσει πανικό. Οπότε, από το να σου αρνηθεί, σκέφτεται ότι είναι προτιμότερο να σε χωρίσει. Για να γλιτώσει!

 

  • Νέος χρόνος, νέα αρχή: Και κλασικά τα resolutions. Όλα αυτά που υποσχόμαστε στον εαυτό μας ότι θα αλλάξουμε από τη νέα χρονιά, και συνήθως δεν πραγματοποιούμε. Μάλλον φέτος ήρθε η ώρα σου. Ή η ώρα του. Γενικότερα, ο χωρισμός είναι κάτι σαν το γυμναστήριο. Από Δευτέρα, από τη νέα χρονιά. Αν πραγματικά δεν είσαι ευτυχισμένη, καλό θα ήταν να προχωρήσεις στο χωρισμό. Το ίδιο ισχύει

Πηγή