Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μήπως θέλει ακόμα την πρώην του; 5 βασικά σημάδια

Mέρες αγάπης διανύουμε, και αν περίμενες να ασχοληθούμε με φλερτ και έρωτες κάνεις πολύ μεγάλο λάθος διότι η ζωή είναι απρόβλεπτη και έχει και τα… σκαμπανεβάσματά της! Όπως για παράδειγμα, να υποψιάζεσαι ότι ο καλός σου θέλει ακόμα την πρώην του. Τρελή και καχύποπτη δεν πρόκειται να σε πω, γιατί από τη στιγμή που αρχίζεις να υποψιάζεσαι,πάει να πει ότι ένα δίκιο το έχεις! Αυτό που μπορώ να κάνω, είναι να σου δώσω τα βασικά σημάδια, για να σιγουρευτείς και να κάνεις τα δέοντα! Προσοχή, όχι βία. 

Φαίνεται στον υπολογιστή του

Προφανώς και δε σβήνει μονίμως το ιστορικό του, οπότε υπάρχει μία επίσκεψή του στο προφίλ της πρώην, σχεδόν κάθε φορά που κοιτάζεις εντελώς τυχαία την οθόνη του. Μάλιστα…

Τότε που έμαθε ότι βγαίνει με κάποιον…

Δε φανταζόσουν ότι θα τον πείραζε, αλλά πραγματικά όταν το άκουσε αποσυντονίστηκε. Περισσότερο από αυτό που θα θεωρούσες νορμάλ και φυσιολογικό.

Μιλάει συνέχεια γι’ αυτήν

Με οποιαδήποτε αφορμή θα τη αναφέρει. Είτε για να θυμηθεί κάτι από τα παλιά, είτε ακόμα και για να τη βρίσει. Το φάντασμά της είναι πάντα παρών. Και άντε να ξεφύγεις.

Η… δεν την αναφέρει καν

Που σημαίνει ότι τον πλήγωσε! Αν με ρωτάς, αυτό είναι χειρότερο γιατί εμπεριέχει και πίκρα, αδικία, απωθημένο. Και άντε να τα βάλεις με τα συναισθήματα αυτά.

Προφανώς και έχει επαφές μαζί της

Είναι η στιγμή που του στέλνει μήνυμα και του λέει κάτι δικό τους, εκείνος ξεκαρδίζεται, αλλά εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Είναι και η στιγμή που θέλεις να του σπάσεις τα μούτρα. Συγκρατήσου. Είπαμε ότι μισούμε τη βία. 


Πηγή