Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μήπως σε θέλει μόνο για το σεξ;

Αρχικά, αν έχεις ξεκινήσει ήδη να διαβάζεις το συγκεκριμένο άρθρο, όχι από απλή περιέργεια, αλλά γιατί έχεις κάτι συγκεκριμένο (πολύ συγκεκριμένο) κατά νου, τότε ίσως πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς από τώρα. Διότι, κακά τα ψέματα, όταν κάποιος μας θέλει πολύ και πραγματικά, δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια αμφιβολίας. Άρα αν έχεις φτάσει στο σημείο να ρωτάς τον εαυτό σου μήπως το άτομο που σε ενδιαφέρει σε θέλει αποκλειστικά και μόνο για σεξ, μάλλον σε θέλει όντως αποκλειστικά και μόνο για σεξ.

Όπως και να ‘χει, μελέτησε τα παρακάτω 4 σημάδια που θα σε βοηθήσουν να το επιβεβαιώσεις.

1. Η μεγαλύτερη έξοδός σας είναι από τον καναπέ στο κρεβάτι

Αν δεν έχετε δει μαζί το φως του ήλιου ούτε μια μέρα, αν δεν έχετε πιει ούτε ένα καφέ μαζί ή ένα ποτό και όλος τυχαίως είναι μονίμως κουρασμένος και δεν έχει διάθεση για έξω μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Δε θυμάσαι την τελευταία φορά που δε μείνατε κεκλεισμένων των θυρών και βγήκατε έξω είπες;

2. Αν αρνηθείς στο σεξ θυμώνει

Παραδόξως, έχεις τολμήσει –έστω μια φορά- να αρνηθείς στις βραδιές πάθους που σου προσφέρει απλόχερα και αυτός έχει βγει από τα ρούχα του. Θύμωσε πολύ και αντέδρασε κάπως «Ε και τι θα κάνουμε; Θα κοιτιόμαστε;» οπότε δε χρειάζεται να σου πω ότι αν δεν κάνετε σεξ δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε.

3. Σου στέλνει πάντα τελευταία στιγμή

Ενώ θα είχε όλη μέρα δουλειά μέχρι αργά το βράδυ ή ενώ είχε κανονίσει, τελευταία στιγμή σου έστειλε να περάσει από το σπίτι σου. Και τώρα που το σκέφτεσαι σχεδόν πάντα, τελευταία στιγμή σου στέλνει. Ποια είναι η καβάτζα της παρέας; (Εδώ, σηκώνεις το χέρι).

4. Δεν έχεις γνωρίσει κανέναν από το στενό του περιβάλλον

Και δεν μιλάμε μόνο για γονείς, που πες εκεί σοβαρεύει το πράγμα, αλλά δεν ξέρεις καν τον κολλητό ή την παρέα που βγαίνει συνέχεια. Σου περνάει από το μυαλό γιατί;

Δες ακόμα:

4 καθημερινές συνήθειες που σκοτώνουν τη σεξουαλική σου ζωή

Γιατί οι άντρες απιστούν; Οι ειδικοί εξηγούν!


Πηγή