Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μήπως το παίζει δίπορτο; Αυτά είναι τα σημάδια που πρέπει να προσέξεις

Τον τελευταίο καιρό βγαίνεις με ένα τύπο με τον οποίο περνάς πολύ καλά. Αν εξαιρέσεις κάποιες μικρο-διαφορές που όλοι έχουμε, τα πράγματα κυλάνε ομαλά μεταξύ σας. Βέβαια, αν θέλεις να είσαι απόλυτα ειλικρινής απέναντι στον εαυτό σου, οφείλεις να ομολογήσεις ότι κάτι σου λείπει, κάτι δεν σου πάει καλά και το ένστικτό σου –το αλάθητο αυτό ένστικτο- σου χτυπάει καμπανάκι. Μήπως σε κερατώνει; Μήπως παίζει και με καμία άλλη; Πριν αναρωτηθείς πού τα ξέρω όλα, αναγνώρισε τα παρακάτω σημάδια πριν να είναι αργά, και με ευχαριστείς μετά.

  1. Αναπάντητες κλήσεις παντού

Αν έχεις παρατηρήσει πολλές αναπάντητες κλήσεις γιατί «όταν είστε μαζί δε θέλει να μιλάει με κανέναν» ενώ όταν τον ψάχνεις εσύ «είναι στη δουλειά ή με φίλους» καλύτερα να ξανασκεφτείς αν η υποτιθέμενη δουλειά είναι μια άλλη γυναίκα που τον καλεί τις ώρες που είστε μαζί. Μην καταδικάσουμε τον άνθρωπο αν απλά έχει μεγάλο φόρτο εργασίας, ψάξ’ το κι εσύ λίγο πριν τον κατηγορήσεις.

  1. Δε του αρέσει και πολύ «το έξω»

Για έναν άντρα που βγαίνει με δύο (με δύο θα πω και όχι με παραπάνω από δύο για να μην σε φρικάρω) δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα να βγαίνει έξω. Ακόμα κι αν δεν τον δει κάποια από τις υπόλοιπες μπορεί να τον δει μια φίλη τους ή ακόμα και οι δικοί του φίλοι που μπορεί να μην γνωρίζουν την άστατη ζωή του. Αν πάλι βγαίνετε, αλλά κάθε φορά ξενιτεύεστε από την περιοχή σας.. ξανασκέψου το.

  1. Δεν ξέρεις του φίλους του

Τι σου έλεγα; Αν μετράτε ήδη λίγους μήνες μαζί και δεν ξέρεις τους φίλους του μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον δεν τους έχει μιλήσει για εσένα και μάλλον τους έχει μιλήσει για κάποια άλλη. Αν πάλι η σχέση σας δεν μετράει και πολύ καιρό μην βιαστείς να τον καταδικάσεις. Δώσε λίγο χρόνο.

  1. Απενεργοποιήστε τα κινητά σας παρακαλώ

Αν αυτή είναι μια συχνή συνήθεια του και όχι κάτι που συμβαίνει μόνο σε σινεμά και θέατρα καλό θα είναι να υποπτευθείς τι γίνεται. Τόσο πολύ πια ενοχλείται από τα τηλεφωνήματα και πόσο συχνά είναι αυτά που δεν τον αφήνουν σε ησυχία;

  1. Τον τρώει η δουλειά

Συγχώρησε με, αλλά μάλλον δεν είναι η δουλειά που τον τρώει. Είναι πολύ απασχολημένος για να μιλάει στο τηλέφωνο κι όταν έρχεται να σε βρει είναι πολύ αργά. Εντάξει, δε θέλω να σε στεναχωρώ αλλά κάποια πράγματα είναι φως φανάρι.

Κάποια (ή ακόμα και όλα) από τα παραπάνω σημάδια θα μπορούσαν να είναι απολύτως φυσιολογικά αν δε συμβαίνουν συχνά ή έχουν μια λογική εξήγηση. Γι’ αυτό καλύτερα, μην βιαστείς να πάρεις τις αποφάσεις σου αν δεν είσαι βέβαιη για το τι συμβαίνει.

Διάβασε ακόμα:

Τρέξε μακριά: 5 σημάδια που φανερώνουν ότι δεν είναι παιδί για γάμο

Αυτά τα 10 πράγματα τον ενδιαφέρουν περισσότερο από την εμφάνισή σου


Πηγή