Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μήπως φταίει το ζώδιό σου που είσαι ακόμη single;

Σε παίρνει από κάτω κάθε φορά που βλέπεις ζευγάρια στο δρόμο να χαίρονται τον έρωτά τους; Θέλεις κι εσύ να σταματήσεις να είσαι μόνη, να βρεις το ταίρι σου και να μοιραστείς μαζί του τη ζωή σου; Δεν είναι εύκολο να πέσεις πάνω στον κατάλληλο, αλλά σίγουρα δε φταίει μόνο η γκαντεμιά σου που ακόμα βολοδέρνεις μοναχή. Κάτι κάνεις λάθος κι εσύ!

Παρακάτω θα βρεις τους πιθανούς λόγους που ακόμα δεν είσαι in relationship!

Κριός: Η αυτοπεποίθησή σου λειτουργεί σαν το τραγούδι των Σειρήνων, ελκύοντας το αντίθετο φύλο. Ωστόσο, αν γίνει ένα τεράστιο Εγώ με κύριο μέλημα το να περνάει πάντα το δικό σου και το άλλο άτομο να έρχεται δεύτερο και καταϊδρωμένο, τότε η σχέση δεν πρόκειται να διαρκέσει.

Ταύρος: Έχεις την τάση να… δένεις το γάιδαρο σου σε μια σχέση και να παραμελείς τη φροντίδα του σώματός σου. ΜΗΝ το κάνεις. Επίσης, κολλάς στο ίδιο πράγμα και κάθε φορά που υπάρχει μια διχογνωμία ή ένταση με το ταίρι σου, το αναφέρεις, δείχνοντας ότι η «κακία» που κρατούσες δε σου έχει φύγει, κάτι το οποίο είναι αρκετά κουραστικό!

Δίδυμοι: Το να φλερτάρεις με διάφορους και διάφορες πριν κάνεις σχέση είναι θεμιτό. Το να παίζεις σε δύο ταμπλό όμως μέχρι να αποφασίσεις ποιον/α θα επιλέξεις, όχι. Το προσωρινό μπορεί να γίνει μόνιμο, και γρήγορα θα υποπέσει στην αντίληψη των ερωτικών συντρόφων σου. Γι’ αυτό κάνε την επιλογή σου και μείνε σε αυτήν.

Καρκίνος: Αν είσαι γυναίκα, ξέρεις καλά ότι βιάζεσαι πολύ να προχωρήσει η σχέση στο επόμενο στάδιο, δηλαδή, συμβίωση, γάμος, παιδιά, κάτι που φοβίζει τους περισσότερους. Αν πάλι είσαι άντρας το να κάνεις συγκρίσεις με παρελθούσες καταστάσεις ή να ψάχνεις την… μητέρα σου στο πρόσωπο μιας γυναίκας είναι αρκετά άδικο.

Λέων: Το να θέλεις συνεχώς να αλιεύεις κομπλιμέντα και να είσαι το επίκεντρο της προσοχής του άλλου προσώπου ή να στρέφεις την κάθε κουβέντα προς εσένα και τα κατορθώματά σου, δημιουργείς την εντύπωση ότι περισσότερο ενδιαφέρεσαι για χειροκροτητή ή αυλικό, παρά για ταίρι.

Παρθένος: Η ανάγκη σου να βρεις το τέλειο σε καταδικάζει στη μοναξιά. Ακόμα κι αν δεν το παραδέχεσαι ανοικτά, όταν κάνεις συνεχώς παρατηρήσεις στον άλλον/η, τον/την διορθώνεις με αυστηρότητα ή επικεντρώνεσαι στις λεπτομέρειες κι όχι στην ουσία, δηλώνεις έμμεσα ότι τον/ην θεωρείς λίγο/η για σένα και πρέπει να τον/ην «φτιάξεις».

Libra: Ο φόβος της μοναξιάς είναι τόσο έντονος που θα συμβιβαστείς αρκετά, προκειμένου να κερδίσεις την καρδιά ενός ανθρώπου. Στην αρχή, γιατί μετά οι δημοκρατικές διαδικασίες… εκλείπουν. Αν δεν γίνεται το δικό σου, αρχίζεις τις γκρίνιες, δημιουργώντας την εντύπωση στο άλλο πρόσωπο ότι είσαι υποκριτής/α, αφού άλλα υποστήριζες προ σχέσης κι αλλιώς συμπεριφέρεσαι.

Σκορπιός: Η απολυτότητα αλλά και η εμμονή σου να έχεις τον έλεγχο της κάθε κατάστασης είναι δύο τάσεις που δύσκολα κόβονται κι άλλο τόσο «χωνεύονται» από κάποιο άλλο πρόσωπο. Αν αρχίζεις τα «ή έτσι ή καθόλου» ή τα «γιατί δεν σήκωνες το απόγευμα το τηλέφωνό σου», τότε μην απορείς.

Τοξότης: Και μόνο το ότι κάποιο άτομο μπορεί να σε περιορίσει και να σε βάλει να ακολουθήσεις τυπικά ένα πρόγραμμα, «κλωτσάς» και ενώ αρχικά έχεις έντονα αισθήματα για αυτό, μετά κάνεις πίσω, φοβούμενος/η το μάντρωμα. Αν τελικά υπάρξει σχέση, θέλεις να κάνεις ό,τι σου κατεβαίνει και το ταίρι σου απλά να τα δέχεται, όχι όμως να κάνει κι αυτό τα ίδια.

Αιγόκερως: Κάλλιο να καταπιείς ένα μαγκάλι κάρβουνα, παρά να εκδηλώσεις τα αισθήματά σου στο άλλο πρόσωπο. Ακόμα κι αν ζηλεύεις, το καταπίνεις και το παίζεις αδιάφορος/η για να μη φανεί ότι νοιάζεσαι. Το άλλο πρόσωπο όμως δεν έχει απεριόριστο χρόνο και υπομονή να περιμένει καρτερικά πότε επιτέλους θα του ανοιχτείς… Γι’ αυτό μένεις μόνος/η!

Υδροχόος: Η αντιδραστικότητα και η αντίφασή σου είναι πολύ δύσκολα στο να τα διαχειριστεί ο οποιοσδήποτε, πόσο μάλλον ένα άτομο που δεν σε ξέρει. Το «με θέλεις, όμως εγώ δε σε θέλω αλλά τώρα που δε με θέλεις, σε θέλω πιο πολύ» οδηγεί όχι στην έξοδο, στο τρελάδικο τον/ην όποια/α υποψήφιο/α.

Ιχθύες: Το να μαζεύεις απωθημένα από τους προηγούμενους και τις προηγούμενες που σε έχουν πληγώσει και να προσπαθείς συνεχώς διαφυλαχτείς από το να μην ξαναπέσεις θύμα της αγάπης, συν την ανάγκη σου να βιώσεις την παραμυθένια σχέση σου προκαλούν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, άσε που μπορεί να σε σπρώχνουν συχνά σε ξένες αγκαλιές.


Πηγή