Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μήπως φταις εσύ που δεν ερωτεύεσαι; Τα 8 λάθη που κάνεις

Κι έρχεται εκείνη η ωραία μέρα που συνειδητοποιείς ότι έχει περάσει άπειρος καιρός από την τελευταία φορά που ερωτεύτηκες. Που αναγνωρίζεις ότι σου λείπει αυτό το συναίσθημα που σε κάνει να πετάς από χαρά, να νομίζεις ότι βλέπεις πεταλούδες και να έχεις ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη.

Τα βάζεις αμέσως με την τύχη σου, που δεν σε έχει ευνοήσει και κάπως… καθάρισες μέσα σου. Έριξες εκεί τις ευθύνες. Σκέφτηκες, όμως, ότι ίσως να φταις εσύ που ακόμα δεν έχεις ερωτευτεί; Ναι, παίζει και αυτό!

Ο Νo1 τρόπος για κάνεις καλή εντύπωση στο πρώτο ραντεβού

Η τύχη είναι η εύκολη δικαιολογία

Υπήρξαν πολλές στιγμές που έβαλα μπροστά την τύχη για να μην αναγνωρίσω τα λάθη μου. Θέλω να πω πως στο παρελθόν έχω πει πολλές φορές «α, κοίτα τη τυχερή που είναι η τάδε με το αγόρι της. Εμένα η τύχη δεν με ευνόησε», χωρίς να συνειδητοποιώ ότι αυτό που λέω είναι το ένα κομμάτι της υπόθεσης «σχέση».

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by FASHION | TRAVEL | LIFESTYLE (@about.desiree)

Γιατί, ναι! Πιστεύω ότι χρειάζεται ΚΑΙ λίγη τύχη. Συμπληρωματικά, όμως, με τη δική σου συμπεριφορά. Μπορεί, δηλαδή, μια μαγική δύναμη να φέρει έναν κατάλληλο για σένα άνθρωπο κοντά σου, αλλά πρέπει κι εσύ να ανοίξεις τα μάτια σου και να τον «αιχμαλωτίσεις».

Εν ολίγοις, να σταματήσεις να κάνεις τα οκτώ λάθη που θα δεις παρακάτω, ώστε να βρεις -επιτέλους- τον έρωτα. Και πού ξέρεις; Μπορεί αυτός να είναι ο ένας και μοναδικός.

Τα «μοιραία» λάθη που σε απομακρύνουν από τον έρωτα

#1 Νομίζεις πως αξίζεις κάτι λιγότερο

Ναι! Είναι εκείνες οι στιγμές που έρχεται ο άντρας των ονείρων σου, εσύ δεν το πιστεύεις και… τον απορρίπτεις. Γιατί; Διότι θεωρείς λίγο τον εαυτό σου για αυτόν και, μάλιστα, αναρωτιέσαι τι σου βρήκε. Άσε τις ερωτήσεις και… απόλαυσε τον έρωτα.

#2 Συμβιβάζεσαι με λιγότερα

Εδώ έχουμε την ακριβώς αντίθετη περίπτωση. Επειδή έχεις καιρό να ερωτευτείς, «κρεμιέσαι» πάνω σε έναν άνθρωπο που… σου κάνει έτσι κι έτσι. Δεν τρελαίνεσαι που είσαι μαζί του και σε καμία περίπτωση δεν τον έχεις ερωτευτεί.

#3 Περιορίζεις τις επιλογές σου

Υπάρχουν άπειροι άντρες εκεί έξω. Γιατί περιορίζεσαι; Κάνε παρέα με τους φίλους και τις φίλες σου, πήγαινε γυμναστήριο, βγάλε το κατοικίδιό σου μια βόλτα στο πάρκο, αποδέξου τις προσκλήσεις των συναδέλφων σου. Κυρίως, όμως, άνοιξε τα μάτια σου. Ο έρωτας μπορεί να είναι τόσο δίπλα σου όσο δεν φαντάζεσαι.

#4 Δεσμεύεσαι με ανθρώπους που δεν αφοσιώνονται πραγματικά σε εσένα

Μήπως συμβιβάζεσαι απλά και μόνο για να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου χωρίς ουσιαστικά να τον θέλεις πραγματικά; Για ξανασκέψου το!

Μισό λεπτό! Στην gallery έχω ακόμη τέσσερις λόγους για τους οποίους ακόμα δεν έχεις ερωτευτεί.




Πηγή