Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μία κακή συνήθεια που μπορεί να οδηγήσει στο χωρισμό

Καμιά φορά ο χωρισμός έρχεται και πραγματικά δεν μπορείς να καταλάβεις τι έφταιξε. Ή ακόμα πιο συχνά, καυγαδίζεις με τη σχέση σου, χωρίς καν να υπάρχει προφανής λόγος! Και όσο κι αν κάθεσαι και στίβεις το μυαλό σου, δεν μπορείς να δικαιολογήσεις γιατί έχεις νεύρα ή γιατί θέλεις να τον χτυπήσεις, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν σου έκανε κάτι.

Κι όμως φίλη μου, και φίλε δηλαδή, υπάρχει μία πολύ κακή συνήθεια, η οποία σύμφωνα με έρευνες παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο στο κατά πόσο μία σχέση θα είναι ευτυχισμένη ή όχι. Και είμαστε σίγουροι, ότι αυτή τη συνήθεια δεν την έχεις μόνο εσύ αλλά και όλος ο κόσμος.

Η επικοινωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων λοιπόν, μπορεί να αποβεί πραγματικά τοξική ακόμα και για ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι πολλές φορές αυτά που θέλεις να πεις, δεν μπορείς να τα μεταφέρεις ακριβώς στο γραπτό λόγο, με αποτέλεσμα να γίνονται τεράστιες παρεξηγήσεις οι οποίες οδηγούν σε καυγάδες, δυστυχώς άνευ λόγου.

Γι αυτό λοιπόν την επόμενη φορά, που θα θέλεις να πεις κάτι όντως σημαντικό, προσπάθησε να συγκρατηθείς, και είτε να τα πεις από πρόσωπο με πρόσωπο, είτε τουλάχιστον τηλεφωνικά.

Διαβάστε ακόμη:

Ο «μαγικός» τρόπος για να βρεις το άλλο σου μισό

7 tips για το καλύτερο σεξ της ζωής σου


Πηγή