Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μείνε συνειδητά single… και 4 ακόμα τρόποι για πιο έντονη σεξουαλική ζωή

Μπορεί να πλησιάζουμε στην άνοιξη, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να θέσουμε νέους στόχους, να κάνουμε αλλαγές στη ζωή και τη νοοτροπία μας, αλλά και απολογισμό για το έτος που διανύουμε.

Ενώ πολλές από εμάς εστιάζουμε στην καριέρα, τους φίλους, τη φυσική μας κατάσταση και την ανάκαμψη από το οικονομικό μας… hangover, νομίζω πως είναι καιρός να εντάξουμε σε αυτή τη λίστα και τον έρωτα (ή το σεξ… χωρίς έρωτα και χωρίς δεσμεύσεις!).

Μην αφήνεις τη σχέση σου να βαλτώνει! 6 τρόποι για να νιώσεις σα να γνωριστήκατε μόλις χθες

Και επειδή ακόμα και στο κομμάτι των σχέσεων, του σεξ και των ραντεβού υπάρχουν trends (τι νόμιζες;), σκέφτηκα ότι φέτος καλό θα είναι να μάθουμε ποια είναι αυτά από ειδικούς που ασχολούνται με dating apps και με εταιρείες ερωτικών βοηθημάτων – γιατί αν δε γνωρίζουν αυτοί, τότε ποιος;

Λοιπόν, τι λες; Είσαι έτοιμη να μάθεις όλες τις τάσεις για φέτος και να υιοθετήσεις αυτές που σου ταιριάζουν περισσότερο; Παρακάτω θα βρεις τον απόλυτο οδηγό για να μετατρέψεις το 2022 στην πιο ερωτική και συναρπαστική χρονιά της ζωής σου!

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???????? ? (@clarisse_pugnat)

#1. Outercourse (εξωτερική επαφή)

Για τη σεξουαλική επαφή, λίγο πολύ γνωρίζουμε όλες μας… Τώρα ήρθε η ώρα να εξοικειωθείς με το…. όχι και τόσο μακρινό… ξαδερφάκι της: την εξωτερική επαφή. Το outercourse, που προβλέπεται από την επωνυμία παιχνιδιών Lelo ως το απόλυτο sen trend για το 2022, είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για τις μορφές μη διεισδυτικού σεξ, όπως μασάζ, αμοιβαίο αυνανισμό και ένα σωρό άλλες διασκεδαστικές (και άτακτες!) δραστηριότητες. Γι’ αυτό, λοιπόν, πες «ναι» στις εναλλακτικές μορφές σεξ και πρότεινε στον ερωτικό σου σύντροφο να γίνετε πιο δημιουργικοί και να εμβαθύνετε στο ευρύ φάσμα των σεξουαλικών πειραματισμών.

#2. WanderLove

Ο όρος «WanderLove» είναι κάτι που σίγουρα θα κάνει θραύση τη φετινή χρονιά. Τι σημαίνει, όμως; Στην ουσία, πρόκειται για έναν κωδικό για «ρομαντικές διακοπές», αλλά με τις πρόσθετες δυνατότητες αυτής της προσπάθειας να ξεπερνούν το… μαύρισμα στην παραλία. Οι ειδικοί, λοιπόν, προβλέπουν ότι οι singles θα εκμεταλλευτούν το 2022  ως ευκαιρία για να εξερευνήσουν όχι μόνο νέα μέρη, αλλά και νέους ανθρώπους. Για τις ελεύθερες της παρέας, αυτό το trend είναι κάτι που θα τους αλλάξει τον τρόπο νοοτροπίας μια για πάντα. Τι περιμένεις; Κλείσε εισιτήρια μόνη σου και αφέσου ελεύθερη στο φλερτ και τις νέες γνωριμίες, οι οποίες πού ξέρεις, μπορεί να μετατραπούν και σε μία μακροχρόνια σχέση!

#3. Συνειδητά single

H Bumble πιστεύει ότι το να είσαι «συνειδητά single» θα είναι το σύνθημα για το 2022. Ένα αντίδοτο στο single-shaming, αυτή η τάση έχει να κάνει με το να αγκαλιάζεις τα προνόμια του να μην έχεις σχέση και να είσαι πιο σκόπιμη όσον αφορά στο πού σπαταλάς την ενέργεια και τον χρόνο σου. Όπως εξήγησε η Bumble σε ένα δελτίο τύπου: «Η πανδημία έχει κάνει τους μισούς από εμάς (53%) να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι πραγματικά OK να μείνουμε μόνοι για λίγο. Κοιτάζοντας το μέλλον, οι άνθρωποι λαμβάνουν συνειδητά την απόφαση να είναι ελεύθεροι».

#4. Politics vs Romance

Εν έτει 2022, το να έχεις κοινές απόψεις και πεποιθήσεις με πιθανούς συντρόφους είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι φέτος θα ευδοκιμήσουν οι σχέσεις ανθρώπων των οποίων οι πολιτικές επιλογές συνάδουν. Οπότε την επόμενη φορά που θα βγεις ραντεβού ή θα γνωρίσεις κάποιον μέσα από ένα dating app, δώσε βάση σε αυτή την προϋπόθεση.

#5. Sensory sex

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το σεξ κατά τη διάρκεια του 2022 θα περιλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερες αισθήσεις προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η ευχαρίστηση. Εξερευνώντας την οπτική, ακουστική και απτική διέγερση σε όλο το σώμα – όχι μόνο στα γεννητικά όργανα – αυτή η προσέγγιση στο σεξ είναι πιο ολιστική και ενθαρρύνει μια αυξημένη οικειότητα με τον σύντροφό σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είσαι 30 και single; Γιατί είναι υπέροχο και ταυτόχρονα δύσκολο

Hello 2022! Ο απόλυτος οδηγός των single γυναικών για μια… πραγματικά ευτυχισμένη χρονιά




Πηγή