Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Μετά το πρώτο ραντεβού: Τα 5 μηνύματα που πρέπει οπωσδήποτε να στείλεις

Βγήκατε πρώτο ραντεβού και τώρα κάθεσαι στον καναπέ σου και σκέφτεσαι τι θα στείλεις. Πριν ωστόσο πατήσεις το send, θα πρέπει πρώτα να κάτσεις να αναλύσεις αν τελικά σου άρεσε το ραντεβού και κατά πόσο θέλεις κάτι παραπάνω από τον άνθρωπο αυτό. Και αφού λοιπόν το αποφασίσεις, ήρθε η ώρα να κάνεις το μεγάλο βήμα και να τελικά να επικοινωνήσεις. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω τις 5 επιλογές και τα μηνύματα που πρέπει να στείλεις σε κάθε περίπτωση.

Αν το ραντεβού ήταν τέλειο και θέλεις οπωσδήποτε να τον ξαναδείς

Νομίζω ότι πέρασα χάλια και πρέπει οπωσδήποτε να ξαναβγούμε για να αναθεωρήσω.

Και χιούμορ κάνεις και τον πειράζεις και του δείχνεις ότι είσαι ενδιαφέρουσα. Φυσικά αν του άρεσες κι εσύ, θα κανονίσει αμέσως δεύτερο ραντεβού για να επανορθώσει. Απλά τα πράγματα.

Αν το ραντεβού πήγε καλά, αλλά δεν είσαι και 100% σίγουρη

Ευχαριστώ για τη βραδιά, πέρασα πολύ ωραία. Το πιστεύεις ότι δεν είχα ξαναδοκιμάσει ποτέ μου ταυλανδέζικο;

Βασικό και μη εξαιρετέο: Κάνεις πάντα μία ερώτηση στο τέλος, ώστε να συνεχιστεί η κουβέντα. Αν φυσικά θέλει κι εκείνος θα σου προτείνει επανάληψη.

Αν δεν τρελάθηκες αλλά είσαι ανοιχτή σε δεύτερες ευκαιρίες

Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα. Πέρασα πολύ καλά.

Αφήνεις μία πόρτα ανοιχτή αλλά δεν παρακαλάς και για δεύτερο ραντεβού καθότι είσαι και μία κυρία! Αν αυτός θέλει, θα σου πει και τότε αποφασίζεις.

Αν το ραντεβού ήταν καλό, αλλά απλώς δε σου αρέσει

Προφανώς και δε στέλνεις εσύ πρώτη και προφανώς περιμένεις αν θα κάνει κίνηση. Και όταν την κάνει, πολύ απλά του απαντάς: Πέρασα υπέροχα, είσαι φανταστικός, αλλά αυτή την περίοδο ψάχνω για κάτι άλλο στη ζωή μου.

Καλύτερα να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του γιατί ο άλλος μπορεί να έχει κάνει τα δικά του σενάρια.

Αν πέρασες χάλια και δε θέλεις να τον ξαναδείς

Δε στέλνεις τίποτα! Και να στείλει εκείνος, καλό θα ήταν να είσαι κάπως πιο απόμακρη και απόλυτη. Δε θέλεις βρε παιδί μου. Με το ζόρι;


Πηγή