Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

«Μικρά» μυστικά στο μπαλκόνι – Όλα όσα σε απασχολούν και θέλεις να πεις μόνο στην κολλητή σου

Πες αλήθεια, όλο αυτό το διάστημα με τα απανωτά lockdown δε σου έλειψε το κουκους στο μπαλκόνι με την κολλητή σου; Να μοιράζεσαι τις σκέψεις, τα θέλω και όλα τα όνειρα που κάνεις όταν κλείνεις τα μάτια σου (πριν σε πάρει ο ύπνος!).

Οι καλοκαιρινές νύχτες στην Αθήνα είναι γεμάτες συναισθήματα! Ο ουρανός γεμίζει φώτα, η εξωστρέφειά μας φτάνει στο αποκορύφωμά της και οι στιγμές που περνάμε στο μπαλκόνι μάς δίνουν τροφή για γέλια, μυστικά, αποκαλύψεις και γιορτές με όσους αγαπάμε. Γιορτή για την ελεύθερη βούληση, για το τώρα που θέλουμε να το ζήσουμε έντονα, για όλα όσα μας έχουν πονέσει και θέλουμε να ξωρκίσουμε…

Πόσο μας έχουν λείψει αυτές οι καλοκαιρινές συναντήσεις στο μπαλκόνι, που τσουγκρίζουμε, που γελάμε, που κλαίμε και μετά με ένα «στην υγειά μας», διώχνει μακριά κάθε δάκρυ… Έτσι τα αγαπάμε, έτσι τα θέλουμε, έτσι θα ονειρευόμαστε. Γιατί μπορεί οι δυσκολίες της καθημερινότητας, όλα αυτά που έχουν φωλιάσει το τελευταίο διάστημα στην ψυχή μας, να έχουν πέσει σαν βάρος στο στήθος μας, όμως μπορούν να εξαφανιστούν μονομιάς με μια  κουβέντα με τις φίλες μας…

Δεν είναι τυχαίο που μεγαλώσαμε με τα Φιλαράκια…

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Κάνε ψυχοθεραπεία με την κολλητή σου

Δεν υπάρχει σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο από τους ανθρώπους που αγαπάμε. Και μας αγαπούν! Ακόμα κι αν είσαι πολύ ευτυχισμένη με τον σύντροφό σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που θέλεις να τα μοιραστείς μόνο με την κολλητή σου. Σκέψεις, συναισθήματα και εικόνες που θέλεις να ελευθερωθούν μόνο σ’ εκείνη. Δες το σαν ψυχοθεραπεία, δες το σαν λύτρωση (γιατί αυτό είναι), όλα όσα σε βαραίνουν μπορούν να πετάξουν μακριά αρκεί να μπορείς να τα μοιράζεσαι.

Κους κους στο μπαλκόνι

Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να έρθει η φίλη σου για καφέ και να σας πάρει η νύχτα μιλώντας για τα πάντα. Από το πώς περνάει τη μέρα της στη δουλειά (τώρα που επέστρεψε στο γραφείο), μέχρι για τον γείτονα απέναντι που κάθε βράδυ βγάζει βόλτα τον σκύλο του και τραγουδάει Νταλάρα (μη γελάς, έχει συμβεί!). Είναι αναζωογονητικό το γέλιο, με τις ιστορίες της καθημερινής τρέλας να βγάζουν γέλιο μέχρι το πρωί και μια δροσερή μπύρα να ταιριάζει τέλεια με τον μεζέ που έβγαλες στο μικρό πιάτο (που είναι το μόνο που έμεινε πλυμένο από την τρέλα της καθημερινότητας).

Κλάψε όσο θες, εδώ όλα επιτρέπονται

Ποιος είπε πως το κλάμα είναι ντροπή; Κλάψε όσο θέλεις, κλάψε να φύγει από μέσα σου η αρνητική ενέργεια. Αν πιστεύεις στην τοξικότητα, το κλάμα είναι λυτρωτικό. Και ανακουφίζει. Διώξε ό,τι σε βαραίνει, μίλα και άσε τα δάκρυά σου να παρασύρουν το παράπονο και τον πόνο σου. Δεν είναι ντροπή. Η απόλυτη αποτοξίνωση από τα αρνητικά συναισθήματα είναι τα δάκρυα.. .Αν το καλοσκεφτείς, το τελευταίο δάκρυ φέρνει πάντα ξανά το χαμόγελο στα χείλη σου. Ισχύει!

Κάνε όνειρα…

Τα όνειρα είναι για να πραγματοποιούνται. Κάθε θετική σκέψη μάς φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες μας, σε όσα ποθούμε αλλά και σε αυτά που νομίζουμε πως είναι άπιαστα. Τίποτα δεν είναι απίθανο, αρκεί να το πιστέψεις. Όσο πιο πολύ συζητάς για τα όμορφα πράγματα που θέλεις να σου συμβούν, τόσο πιο κοντά φτάνεις στην υλοποίησή τους. Να το θυμάσαι… Πες τα λοιπόν ελεύθερα, το σύμπαν σε ακούει..

Δεν έχεις μόνο εσύ φίλες. Δες ποιο είναι το απίστευτο παρατσούκλι που έχουν δώσει στην Jennifer Aniston οι φίλες της 

Γίνε πάλι παιδί…

Ποιος είπε πως τα παιχνίδια είναι μόνο για παιδιά; Έρευνες έχουν δείξει πως όταν οι ενήλικοι καταπιάνονται με δραστηριότητες που κάνουν μαζί με τα παιδιά τους, γίνονται πιο ευτυχισμένοι. Παίξε με τις κολλητές σου μέχρι το πρωί πασιέντζα, uno, επιτραπέζια, trivial, παντομίμα και όποιο άλλο παιχνίδια θυμάσαι από τα παλιά που σ’ έκανε χαρούμενη. Θα δεις που αυτή τη βραδιά θα την θυμάσαι για πάντα!

Πάτα play στο video παρακάτω γιατί έχει αμέτρητα παιχνίδια για να διαλέξεις…

 Και μιας και μιλάμε για το μπαλκόνι σου, στη gallery που ακολουθεί σου έχω 5 μικρά μπαλκόνια για να πάρεις ιδέες πριν κάνεις το κάλεσμα που θα αφήσει εποχή…

 




Πηγή