Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μόλις ανακαλύψαμε την απόλυτη στάση για την ημέρα των Χριστουγέννων

Φίλη μου σήμερα είναι 23 Δεκεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι πολύ πιθανόν να έχει ξεκινήσει η άδειά σου, ή ακόμα κι αν είσαι στο γραφείο απλώς να φυτοζωείς φορώντας κερατάκια με κουδούνια στο κεφάλι και φλερτάροντας με τα μελομακάρονα λίγο πιο πέρα. Τη χαλαρή και άκρως εορταστική αυτή μέρα λοιπόν, λέμε να είμαστε κι εμείς αστειούληδες και χιουμορίστες, για να σου φτιάξουμε τη διάθεση και να πας σπιτάκι σου χαρούμενη, ξεκούραστη ώστε να κανονίσεις τις εξόδους σου και τα ποτά σου με κέφι και μπρίο!

Λοιπόν, επειδή οι γιορτές σημαίνουν αγάπη έρωτας και σεξ,σκέψου ότι ακόμα και τα ζευγάρια που πλέον το κάνουν επετειακά επιλέγουν την μέρα αυτή-λίγο η γιρλάντα, λίγο το κρασί, λίγο ότι δνε μπορείς να κουνηθείς από το φαγητό, σου έχουμε την καλύτερη και πιο επίκαιρη στάση η οποία λογικά θα γίνει θεσμός!

Ξέχνα ό, τι ήξερες, και βάλε στο εορταστικό σου μενού, τη στάση… γαλοπούλα! Είναι απλή και κυρίως αποτελεσματική. Ξάπλωσε ανάσκελα και σήκωσε τα πόδια σου ώστε να έρθουν αρκετά κοντά στο πρόσωπό σου. Εκείνος λοιπόν, καθισμένος στα γόνατα, θα στηριχτεί από τα πόδια σου και θα κάνει τη δουλίτσα του. Ναι ξέρω, ίσως αυτή τη στάση να την προτιμάς και εκτός εορτών, αλλά μόλις σου βρήκαμε και πως λέγεται!

Καλή διασκέδαση λοιπόν, και καλές γιορτές!


Πηγή