Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Νιώθεις απελπισμένη που είσαι single; Αυτή η έρευνα θα σου αλλάξει άποψη

Βλέπεις ζευγάρια να σαλιαρίζουν και σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι; Νιώθεις ότι ήρθε επιτέλους το πλήρωμα του χρόνου να κάνεις μία σχέση αλλά… δεν τη βρίσκεις; Φίλη μου μη στενοχωριέσαι και σου έχω νέα έρευνα που θα σου αλλάξει την άποψη για την μοναξιά που βιώνεις και δεν μπορείς να αντέξεις. Σύμφωνα με έρευνες, οι singles έχουν κάποια βασικά προτερήματα σε σχέση με τους δεσμευμένους και αυτά είναι τα εξής:

Θα ζήσεις περισσότερο: Σύμφωνα με έρευνα ανάμεσα σε 1500 ανθρώπους, διεξήχθη για τουλάχιστον 80 έτη, οι παντρεμένοι τείνουν να ζουν λιγότερο από τους ανύπαντρους. Ουπς!

Είσαι πιο κοινωνική: Αυτό είναι αυτονόητο. Όταν είσαι παντρεμένος ή σε σοβαρή σχέση, προφανώς και αφιερώνεις πολύ λιγότερο χρόνο σε φίλους και κοινωνικές συναναστροφές. Και πίστεψέ με, οι κοινωνικές συναναστροφές είναι απαραίτητες.

Είσαι πιο λεπτή: Στατιστικά οι singles έχουν χαμηλότερη μάζα σώματος. Μόνη και κορμάρα. Οκ δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα.

Κοιμάσαι καλύτερα: 7,13 ώρες τη νύχτα οι single, 6,71 oι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι. Σε περίπτωση που δεν είχες χαμογελάσει με τα παραπάνω!


Πηγή