Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Οι 3 στάσεις στο σεξ που πρέπει να δοκιμάσεις το 2017

Το 2017 είναι μόνο λίγες μέρες μακριά και όπως είναι φυσικό όλοι μας βρισκόμαστε σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, βασικά κάνουμε δίαιτα για να χωρέσουμε στο φόρεμά μας. Ωστόσο, το ρεβεγιόν είναι απλά μία μέρα η οποία θα φύγει και του… χρόνου πάλι. Το θέμα είναι τι θα κάνεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς η οποία προβλέπεται ζόρικη, αλλά εσύ θα φροντίσεις θα την κάνεις όσο το δυνατόν πιο ήπια και διασκεδαστική. Και πώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά με το σεξ! Και για να το κάνεις και πιο ενδιαφέρον, εμείς σου έχουμε τις 3 βασικές στάσεις για να δοκιμάσεις μέσα στο 2017 και… καλή σου διασκέδαση!

1. Η στάση… της γάτας: Όχι μην τρομάζεις και δε θα σε βάλουμε στη στέγη κάποιου σπιτιού-άραγε να υπάρχουν ακόμα στέγες;-αλλά τη στάση αυτή πιστεύουμε την έχεις κάνει αρκετές φορές χωρίς ωστόσο να γνωρίζεις από πού κρατάει η σκούφια της! Λοιπόν, εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα και εκείνος έρχεται από πάνω σου, ώστε το στήθος του να είναι στο ύψος των ώμων σου. Στη συνέχεια σηκώνεις τα πόδια σαν να κρατάς κόντρα με τα γόνατα στην κοιλιά του και κάπως έτσι πετυχαίνεις την απόλυτη διείσδυση. Συγχαρητήρια, γάτα είσαι!

2. Η στάση… καταρράκτης: Προσοχή, η στάση αυτή απαιτεί δυνατά κορμιά έτοιμα για όλα! Εκείνος λοιπόν, βρίσκεται μισός πάνω στο κρεβάτι και μισός κάτω, με τα πόδια να είναι πάνω. Είναι ανάσκελα και στηρίζεται με τις παλάμες στο πάτωμα. Εσύ, πηγαίνεις από πάνω, με γυρισμένη σαφώς την πλάτη για να έχει και θέα, και κάνεις τη δουλειά σου. Το γιατί λέγεται καταρράκτης δεν το γνωρίζουμε μιας και αδυνατούμε να εντοπίσουμε την παραμικρή ομοιότητα με το Νιαγάρα ή έστω… την Έδεσσα!

3. Η στάση… μπαλαρίνα: Τη στάση αυτή δεν πρέπει να την αγνοήσεις αν θέλεις να είσαι αρκούντως ενημερωμένη και μέσα στα πράγματα. Αλλά ας πάμε στην ουσία: Στέκεστε και οι δύο όρθιοι πρόσωπο με πρόσωπο κι εσύ βάζεις το ένα σου πόδι γύρω από την μέση του. Εκείνος, επειδή είναι και κύριος και εξυπηρετικός, θα σου το κρατάει για να μην κουραστείς. Σε περίπτωση που είσαι το κορίτσι λάστιχο, μπορείς να περάσεις το πόδι σου πάνω από τον ώμο του για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση. Ωστόσο, αν έχεις να γυμναστείς από την τελευταία φορά που έπαιξες Μήλα, στο δημοτικό, καλό θα ήταν να το αποφύγεις γιατί σε βλέπουμε με κράμπες.


Πηγή