Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Οι 5 top φαντασιώσεις των αντρών για να γίνεις και πάλι η θεά του σεξ

Είναι λογικό και εντελώς αποδεκτό, το σεξ σε ένα ζευγάρι από ένα σημείο και μετά να χάνει την αίγλη του. Η βαρεμάρα και κυρίως η παντελής απουσία έκπληξης κάνουν την εμφάνισή τους, με αποτέλεσμα το πάλαι ποτέ απολαυστικό σεξ να γίνεται έργο καταναγκαστικό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δώσεις αυτό το… πουσάρισμα που χρειάζεται, ώστε να μπορέσεις να το απολαμβάνεις όπως τον πρώτο καιρό. Αν με ρωτάς, οι φαντασιώσεις και πιο συγκεκριμένα η υλοποίησή τους είναι η νούμερο 1 λύση. Και σε περίπτωση που δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και με τι να καταπιαστείς, σου έχω εδώ τις 5 βασικές και αγαπημένες των αντρών. Ξεκινάμε…

Διευθυντής-υπάλληλος: Το πατροπαράδοτο διευθυντής-γραμματέας, όπου η δεύτερη ήταν και τσαχπίνα, ήταν και ζουμερή και σίγουρα είχε μεγάλη ανάγκη τη δουλειά γι’ αυτό και ανεχόταν τα πειράγματα-ο Θεός να τα κάνει-του αφεντικού, συναντάται και στη σύγχρονη εποχή με μία ευρύτερη έννοια. Δεν μας ενδιαφέρουν μόνο οι γραμματείς, αλλά κάθε λογής υφιστάμενος. Και επειδή εσύ είσαι κυρία και δεν μπλέκεις τον έρωτα με τα επαγγελματικά, χάρισέ του τη φαντασίωση αυτή στο γραφείο του σπιτιού του, ή φτιάξε ένα αυτοσχέδιο γραφείο anyway. Το concept είναι ότι έχεις στείλει λάθος ένα πολύ σημαντικό mail από το οποίο εξαρτώνται καριέρες. Αυτός γίνεται έξαλλος, εσύ προσπαθείς να απολογηθείς και πάει λέγοντας.

Σε χώρο όπου μπορούν να σας δουν: Επικίνδυνο και άκρως διεγερτικό, αλλά αν είστε τολμηροί θα το απολαύσετε. Το concept δεν είναι όντως να κινδυνεύσετε να γίνετε ρεζίλι, αλλά να φτιάξεις ένα σκηνικό μέσω του οποίου θα μεταφέρεστε κάπου δημόσια. Τώρα αν το λέει η καρδούλα σου, μπορείς όντως να βγεις εκτός τεσσάρων τοίχων με… ιδιαίτερη προσοχή πάντα!

Γίνε κινηματογραφική ηρωίδα: Κάτσε και σκέψου ποια είναι η πιο σέξι ερωτική σκηνή του σινεμά και αναβίωσέ τη! Βασική προϋπόθεση φυσικά, είναι να έχεις δει έναν συγκεκριμένο αριθμό ταινιών γιατί αν η γκάμα σου περιέχει μόνο ταινίες με τον Hugh Grant και την Kate Hudson, τότε λυπάμαι αλλά τίποτα σέξι δε θα βγει από το εγχείρημά σου. Δοκίμασε το Eyes Wide Shut, το Match Point (η σκηνή στο χωράφι είναι επική), το Unfaithful (Diane Lane και Olivier Martinez), το Μr & Mrs Smith (ιστορική πια), το Shoot ‘Em Up (Clive Owen και Monica Bellucci OMG) και πάει λέγοντας. Έχεις τόσες πηγές έμπνευσης, που θα είναι κρίμα να μην κάνετε κάτι αντίστοιχο μία φορά την εβδομάδα.

Το μασάζ το σωστό: Ξέχνα όσα ξέρεις για το απλό πατροπαράδοτο μασάζ και ήρθε η ώρα να σε εισαγάγουμε σε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον. Τα βασικά σου όπλα είναι το λάδι, κανένα κερί για ατμόσφαιρα και σίγουρα αισθησιακή μουσική ambient. Mείνε γυμνή, απαίτησε να κάνει το ίδιο και εκείνος, και ξεκίνα να του κάνεις μασάζ με το σώμα σου! Μιλάμε για υψηλού επιπέδου καταστάσεις.

O γιατρός: Α κλασικό και αγαπημένο concept του ασθενούς και του γιατρού. Προτίμησε να έχεις κάτι σε ράγισμα ή σπάσιμο ώστε να μπορεί να πασπατέψει (εντάξει μην πας με γαστρεντερίτιδα δεν είναι καθόλου ερωτικό), και πιο συγκεκριμένα από τους μηρούς και κάτω. Ωραίο είναι και ο πόνος στο στήθος για ευνόητους λόγους.


Πηγή