Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Οργασμός alert: Πώς θα τον πετύχεις με 7 απλές κινήσεις

Το έχουμε πει πολλές φορές αλλά δεν πειράζει να το επαναλάβουμε άλλη μία: Σημασία έχει το ταξίδι και όχι η Ιθάκη. Αυτό βέβαια στην περίπτωση του σεξ πάει περίπατο, μιας και κακά τα ψέματα, ο οργασμός είναι πάνω απ’ όλα. Είναι βέβαια και κάποιες φορές, που μία δυσκολία να πετύχεις αυτό που θέλεις την έχεις, με φυσικό επακόλουθο τα νεύρα και τη στενοχώρια. Φίλη μου, μην απελπίζεσαι και εγώ είμαι εδώ. Παρακάτω σου έχω 8 απλές κινήσεις για να πετύχεις επιτέλους αυτό που τόσο πολύ ποθείς.

Προκαταρκτικά for God’s sake

A όλα κι όλα: Σεξ χωρίς προκαταρκτικά, είναι μισό σεξ. Πώς είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι μπορείς να πετύχεις το στόχο σου, να φτάσεις στη γη της Επαγγελίας χωρίς να υπάρχει προεργασία; Κακά τα ψέματα, ο γυναικείος οργασμός είναι λίγο πιο πολύπλοκος από τον αντρικό.

Και πάμε στο κυρίως πιάτο…

Το οποίο δεν μπορεί να είναι μόνο η διείσδυση. Ζήτα από τον παρτενέρ σου ταυτόχρονα να ασχολείται με την κλειτορίδα σου, ή κάνε το εσύ αν εκείνος είναι απασχολημένος. Με τον τρόπο αυτό, διπλασιάζεις τις πιθανότητές σου για έναν ωραίο και έντονο οργασμό.

Μην αποκλείεις το δονητή

Έλα τώρα, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Ένας δονητής δε φέρνει και την καταστροφή. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα! Συνήθως αποδεικνύεται υπέροχο εργαλείο στα χέρια δύο έμπειρων εραστών. Δώστου μια ευκαιρία.

Πριν κάνεις οτιδήποτε…

Έχε έναν οργασμό. Για παράδειγμα με τα προκαταρκτικά, ή ακόμα και μόνη σου. Έτσι αυξάνεις τις πιθανότητες να έχεις ακόμη έναν στη συνέχεια. Όλα έχουν πάρει πια το δρόμο τους.

carrieeee

Κάνε τις δοκιμές σου

Και τις αλλαγές σου αν χρειαστεί. Σε περίπτωση που ξέρεις ότι με μία συγκεκριμένη στάση δεν τα καταφέρνεις, ήρθε η ώρα να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Στάσεις υπάρχουν πολλές, οπότε όρεξη να έχεις να δοκιμάζεις.

Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου

Ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση. Εσύ είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και δε θα του επιτρέψεις την παραμικρή πρωτοβουλία. Αν αυτό από μόνο του δεν είναι ερεθιστικό και αφροδισιακό, τότε τι είναι;

Να είσαι εκεί

Άσε στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και όλα όσα σε απασχολούν. Το σημαντικό είναι να συγκεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και κυρίως στο σκοπό σου.


Πηγή