Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ουπς: Τα μεγαλύτερα ψέματα που λέμε στους άντρες… και δεν τα πιστεύουν

Αν σου ζητούσαμε να δώσεις μία γρήγορη απάντηση σχετικά με το ψέμα σίγουρα θα απαντούσες, κι εμείς μαζί, ότι το εν λόγω χόμπι είναι κατεξοχήν… αντρικό! Σίγουρα οι άντρες έχουν μία, θα λέγαμε μεγαλύτερη έφεση στα ψέματα, κυρίως όταν θέλουν να κάνουν σεξ, μιας και όπως και να το κάνουμε συνολικά συναναστρέφονται περισσότερες γυναίκες κατά τη διάρκεια της ζωής τους απ’ ότι εμείς άντρες! Και αν το καλοσκεφτείς, επειδή κάθε γυναίκα είναι και διαφορετική, θέλει και το δικό της ξεχωριστό ψέμα, οπότε και συγκεντρώνεται μία ωραιότατη σούμα ψεύδους και υποκρισίας(!). Βέβαια, για να μη βγάζουμε και την ουρά μας απ’ έξω, γιατί και αθώες δεν μας λες, συχνά πυκνά το πετάμε κι εμείς το παραμύθι, χωρίς να μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν θα πιάσει τόπο ή όχι! Το κακό όμως ξέρεις ποιο είναι; Ότι τις περισσότερες φορές, το ψέμα που θα πούμε, κάνει μπαμ εξ’ αρχής, τα συμπαθή αγόρια το αντιλαμβάνονται και τελικά είμαστε εμείς που γινόμαστε ρεζίλι! Παρακάτω λοιπόν, σου έχουμε κάποια γυναικεία ψεματάκια, τα οποία όσο κι αν προσπαθήσουμε, κανένας άντρας δεν πρόκειται να πιστέψει!

1. Δεν έχω τίποτα: Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών όταν ξεστομίζει τη φράση αυτή, πλάθει με το νου και τη φαντασία περίεργες και αλλόκοτες προσδοκίες οι οποίες συμπεριλαμβάνουν την επιμονή του καλού τους να μάθει τι τελικά είναι αυτό που τις βασανίζει, γιατί πάντα κάτι είναι! Αν εκείνος δεν επιμείνει και δεν τους προσφέρει τον ώμο του για μοιρολόι, είναι αυτομάτως αναίσθητος και αδιάφορος! Αλλά ξέρεις κάτι; Οι άντρες πλέον δεν επιμένουν όχι γιατί δεν θέλουν αλλά επειδή ξέρουν ακριβώς τι πρόκειται να επακολουθήσει και τους πιάνουν τα εγωιστικά τους. Με λίγα λόγια, αν έχεις κάτι πες το αλλιώς σώπασε για πάντα γιατί δεν είσαι και 5χρονο να σε παρακαλάει ο άλλος.

2. Δεν με εκνευρίζουν οι ωραίες γυναίκες: Μα έλα τώρα ποιον πας να κοροιδέψεις; Προφανώς και σε εκνευρίζουν και προφανώς και αισθάνεσαι ανταγωνιστικά, όταν στην παρέα ή έστω στη διπλανή υπάρχει μία πολύ εντυπωσιακή παρουσία, και τρέχουν τα σάλια όχι μόνο των υπολοίπων αλλά και του καλού σoυ. Δεν είναι παράλογο και λέγεται γυναικείος εγωισμός γιατί πολύ απλά σε σχέση με τους άντρες τα επίπεδα του ναρκισσισμού μας είναι πολύ μεγαλύτερα! Το ακόμα πιο σκληρό δε, είναι όταν εσύ είσαι απαστράπτουσα και έχεις σπαταλήσει χρόνο και χρήμα για να λάμπεις, και εκείνη η άλλη κλέβει τις εντυπώσεις με ένα τζιν και ένα μπλουζάκι! Στην προκειμένη, εσύ καλά κάνεις και πετάς το ψέμα, γιατί αν δεν το κάνεις, τότε θα σε πουν κομπλεξική και ανασφαλή. Οπότε και στις δύο περιπτώσεις χαμένη θα βγεις!

3. Οι δεσμεύσεις με πνίγουν: Ναι σίγουρα το έχεις πει και σίγουρα έχεις φάει τα μούτρα σου. Και ξέρεις γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει γυναίκα, ή αν υπάρχει είναι είδος υπό εξαφάνιση, η οποία να απεχθάνεται τις σχέσεις και να θέλει να είναι ελεύθερο πουλί! Μπορεί στην αρχή της γνωριμίας με έναν άντρα, να το παίξει λίγο πιο κουλ και άνετη, μόνο και μόνο για να μην τον τρομάξει, αλλά αν η επαφή συνεχιστεί, τότε πολύ σύντομα θα αρχίσει να τον φαντάζεται να της κρατά το χέρι την ώρα που θα φέρνει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί! Οι άντρες φυσικά δεν είναι χαζοί, ξέρουν πολύ καλά ότι καμία γυναίκα δεν είναι τόσο χαλαρή με αυτά τα θέματα, αλλά ξέρεις κάτι; Τους συμφέρει να το πιστεύουν και να αντιμετωπίζουν έτσι την όλη φάση!

4. Μπορείς να βλέπεις όσο συχνά θέλεις τις… φίλες σου: Aν υπάρχει κάτι χειρότερο για μία γυναίκα από τους φίλους του καλού της, αυτό είναι οι… φίλες του! Όσες διαβεβαιώσεις και αν λάβουμε και όσο κι αν προσπαθήσει να μας πείσει ότι είναι απλά και μόνο φίλοι και ότι δεν υπάρχει τίποτα το ερωτικό ανάμεσά τους, εμείς πάντα θα τις βλέπουμε ως εν δυνάμει αντροχωρίστρες! Ακόμα κι αν είναι συμπαθέστατες και ακόμα και αν κάνουμε πολύ καλή παρέα μαζί τους, πάντα θα υπάρχει μέσα μας το μικρό ζιζάνιο της ζήλειας! Και εδώ που τα λέμε, επειδή γυναίκες είμαστε κι εμείς, σχεδόν πάντα υπάρχει ερωτική διάθεση ανάμεσα στους φίλους αντίθετου φύλου. Το θέμα είναι η διάθεση αυτή να μπορέσει να… τιθασευτεί!


Πηγή