Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ο έρωτας ποτέ δεν πεθαίνει- 3 tips για να κρατήσεις αναμμένη τη φλόγα σας

Όλοι  λένε πως οι σχέσεις όσο περνά ο καιρός αρχίζουν να ξεθωριάζουν! Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος γι’ αυτό! Απλώς συμβαίνει. #not

Ο έρωτας τείνει να σβήνει, το πάθος να εξατμίζεται και η αγάπη να παίρνει τη θέση όλων των όμορφων στιγμών που περάσατε μαζί λόγω της συνήθειας και της παραίτησής μας απέναντι στη φλόγα του έρωτα!

Για να υπάρξει επικοινωνία σ΄ένα ζευγάρι, οι ρομαντικές χειρονομίες, οι νύχτες που δίνετε ραντεβού όταν κοιμηθούν τα παιδιά και το σεξ (ακόμη και κρυφό, είναι πάντα υπέροχο), πρέπει απλώς να το θέλεις! Να προσπαθείς κάθε μέρα γι΄αυτή τη σχέση που ξεκίνησε από πάθος, έρωτα και έλξη του ενός για τον άλλον.

Για να μην αφήσεις ποτέ τη φλόγα αυτή του πρώτου φιλιού να σβήσει, μάθε να προσθέτεις μικρές τονωτικές «ενέσεις έρωτα», αυτές που πραγματικά χρειάζεται η σχέση για να βελτιωθεί και μείνει πάντα όπως πρώτα. 

Γιατί οι άνθρωποι οδηγούνται στην απιστία; Οι ειδικοί απαντούν

Πώς γίνεται αυτό; Οι ειδικοί μιλούν για 3 τρόπους που με σιγουριά μπορούν να φέρουν ξανά την φλόγα στη σχέση μας!

1.Ξεκούρασε το μυαλό σου!

 Άσε πίσω το στρεσογόνο περιβάλλον της εργασίας σου και προσπάθησε να ξεκουράζεσαι έστω 15 λεπτά όταν επιστρέφεις στο σπίτι. Μπορείς να κάνεις ασκήσεις yoga, να διαβάσεις μερικές σελίδες από το αγαπημένο σου βιβλίο, να πιεις ένα αποτοξινωτικό ρόφημα ή ακόμη και να αφεθείς στους ρυθμούς του αγαπημένου σου χορού!

2.Αφέσου στο παιχνίδι!

Σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σύμφωνα με την ηλικία σου και ξαναγεννήσου! To παιχνίδι ήταν είναι και θα είναι πάντα μια διέξοδος ξεγνοιασιάς, χαράς και αναζωογόνησης! Οργανώστε μια ολοήμερη στο δάσος με ποδήλατα ή πεζοπορία, πήγαινε για bowling, για σκι, παίξε επιτραπέζια μέχρι το πρωί , κάνε οτιδήποτε σου προκαλεί χαμόγελα και σε κάνει να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα! Όσο για τα ερωτικά παιχνίδια; Κι αυτά είναι στο πρόγραμμα και μάλιστα επιτρέπονται δίχως όρια και ταμπού!

3. Η ανεξαρτησία σου πρέπει διαρκώς να αναπτύσσεται!

 Η ανάγκη για αυτονομία δεν συνεπάγεται εγκατάλειψη και αδιαφορία όπως πολλοί πιστεύουν! Η σχέση με τον εαυτό μας χρειάζεται να καλλιεργείται μέρα με τη μέρα προκειμένου να νιώθουμε υγιείς και πλήρεις. Δίνοντας χρόνο στους εαυτούς μας εξασφαλίζουμε περισσότερη ποιότητα χρόνου με τον σύντροφό μας όταν είμαστε μαζί.Για να αναπτύξεις μια αίσθηση ανεξαρτησίας, άρχισε να απολαμβάνεις αυτά που αγαπάς. Κάνε όλα όσα θέλεις να κάνεις και έχεις παραμελήσει με την πρόφαση ότι «δεν έχεις χρόνο»! Δες φίλους σου χωρίς τον σύντροφό σου! Κάνε ένα ταξίδι με την κολλητή σου για ένα Σαββατοκύριακο! Πάρε αποστάσεις και ανάπνευσε! Όταν επιστρέψεις θα έχεις νέες ιστορίες για να μοιραστείς και να είσαι σίγουρη πως η απόσταση θα σε φέρει πιο κοντά τον σύντροφό σου! Επαναφόρτισε τις μπαταρίες σου και να είσαι σίγουρη πως αυτό θα έχει θετικό πρόσημο στην σχέση σας!


Πηγή