Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ο βασικός λόγος για τον οποίο εξαφανίστηκε χωρίς εξήγηση

Όλα πήγαιναν φίνα, χάρμα ή όπως αλλιώς θέλεις να το πεις. Τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα σε έβρισκε και γι’ αυτό κι εσύ η κακομοίρα δεν ήσουν προετοιμασμένη. Και ποιο είναι το κακό; Ότι εξαφανίστηκε χωρίς ένα γιατί, μία προειδοποίηση ή έστω έναν καυγά.

Εσύ φυσικά κάθεσαι και κλαις μη μπορώντας να πιστέψεις την πανωλεθρία σου, την ίδια στιγμή που εκείνος είναι ήδη αλλού. Ναι φίλη μου, σε έχει ήδη ξεχάσει και δεκάρα δε δίνει για σένα. Το μόνο κακό στην υπόθεση, είναι ότι εσύ λυσσάς να μάθεις το λόγο-όπως όλες οι γυναίκες άλλωστε-, κάτι που δε θα γίνει ποτέ! Και αφού δεν θα λάβεις τις πληροφορίες που θέλεις από αυτόν, λέω να σου τις δώσω εγώ.

Λοιπόν φίλη μου, έπειτα από αναλύσεις χρόνων καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα: Οι άντρες εξαφανίζονται επειδή απλά δε θέλουν να συγκρουστούν. Οι ειδικοί λοιπόν τα έβαλαν κάτω και δηλώνουν χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος, ότι τα αγαπημένα μας αγόρια τρέμουν και μόνο στο ενδεχόμενο να βρεθούν μπροστά από το κορίτσι τους και να πρέπει να έρθουν σε σύγκρουση. Ο λόγος; Οι άντρες δεν μπορούν να διαχειριστούν έντονα συναισθήματα, γεγονός που τους ωθεί στο να τα αποφεύγουν και όχι να τα αντιμετωπίζουν.

Ποιες στάσεις λατρεύουν οι άντρες και ποια είναι αυτή που σιχαίνονται;

Τρεις μαγικοί (ή και όχι) τρόποι για να σου απαντήσει στο μήνυμα

Οπότε, την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείς γιατί εξαφανίστηκε σαν το φαντομά… θα ξέρεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!


Πηγή