Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ο σωστός τρόπος για να τελειώσεις μία σχέση: Τρία βασικά βήματα (photos)

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: Οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι και οι καλύτερες. Κρούσματα, θάνατοι, προβλήματα και μοναδική ελπίδα για να μπορέσουμε να ζήσουμε φυσιολογικά, το εμβόλιο. Μοναδική αχτίδα φωτός, το καλοκαίρι που περιμένουμε με αγωνία, μήπως μπορέσει να ανέβει η ψυχολογία και επιτέλους να βιώσουμε λίγη ελευθερία, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Μέσα σε όλα αυτά, μέσα στη γενικότερη κατήφεια, εσύ έχεις να διαχειριστείς και μία σπουδαία απόφαση που οφείλεις στον εαυτό σου να πάρεις: Ήρθε η ώρα να χωρίσεις, γιατί προφανώς αντιλαμβάνεσαι ότι η σχέση σου δεν πηγαίνει και τόσο καλά. Ένας χωρισμός από μόνος του, είναι αναμφισβήτητα κάτι δυσάρεστο. Ακόμη όμως και για τα δυσάρεστα, υπάρχει πάντα ο σωστός τρόπος. Ή για την ακρίβεια, υπάρχουν τρία βασικά βήματα, που θα πρέπει να ακολουθήσεις, προκειμένου να χωρίσεις σωστά και να «φύγεις με το κεφάλι ψηλά».

Κάτι έχει αλλάξει:

Δεν είναι κομψό και τίμιο να πεις ότι δεν σε θέλω άλλο ή δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου. Μπορείς όμως ωραιότατα να πεις, «Θέλω διαφορετικά πράγματα» ή να κατηγορήσεις τον εαυτό σου λέγοντας «Ούτε κι εγώ δεν ξέρω τι θέλω». Σίγουρα δεν θα μετριάσει τον πόνο του, αλλά κάτι θα κάνει με την οργή του!

Διάβασε στην παρακάτω gallery τη συνέχεια: 

 


Πηγή