Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πέρασες την καραντίνα ολομόναχη; Σύντομα θα κάνεις σχέση… Μάθε γιατί

Μπορεί η καραντίνα να τελείωσε, αλλά όλοι μας θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί και να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου η κατάσταση να παραμείνει ελεγχόμενη και εμείς να μπορέσουμε να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας και να κάνουμε ένα όμορφο καλοκαίρι, όπως μόνο εμείς ξέρουμε.

Σε περίπτωση φίλη μου, που η καραντίνα σε βρήκε ολομόναχη, και εννοώ από άποψη σχέσης, σου έχω πολύ καλά νέα. Αν πίστευες ότι η χρονιά σου χάθηκε, μιας και το social distancing θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για συναθροίσεις, γνωριμίες και… επαφές, έχω να σου πω ότι η κατάσταση δεν είναι τελικά και τόσο κακή.

Σύμφωνα με έρευνες που διεξάγονται τα τελευταία χρόνια, η αύξηση της θερμοκρασίας συνδέεται με την αύξηση της λίμπιντο. Η λίμπιντο ως γνωστόν είναι η διάθεση για σεξ, η οποία επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες όπως παθολογικούς, ψυχολογικούς, αλλά και εξωτερικούς. Οι μελετητές ανακάλυψαν, ότι η λίμπιντο είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Βιταμίνη D, η οποία σαφέστατα επηρεάζεται από τον αγαπημένο μας ήλιο!!!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ευρήματα, έχει να κάνει με την Βιταμίνη D. στους άντρες, κατά τη διάρκεια του Ιουνίου αλλά και του Ιανουαρίου. Οι τιμές του Ιουνίου ήταν σαφώς υψηλότερες, κάτι που αυτομάτως σημαίνει περισσότερους οργασμούς.

Με λίγα λόγια, το καλοκαίρι-το περίεργο ίσως φετινό καλοκαίρι-που αχνοφαίνεται μπροστά μας, ίσως σου δώσει το ειδύλλιο ή και τη σχέση που τόσο καιρό αναζητούσες. Διότι όσο να πεις, βαριά η καραντίνα και μάλιστα η μοναχική!


Πηγή