Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Παγκόσμια Ημέρα Άντρα: 5 (γυναικεία)πράγματα που όλοι οι άντρες αγαπούν αλλά δεν θα παραδεχτούν ποτέ

Σήμερα γιορτάζουν τα αγαπημένα μας αγόρια, και μπράβο και καιρός ήταν να τα γιορτάσουμε κι αυτά γιατί ψυχούλα έχουν. Μιας και μιλάμε για πλάσματα πολύ διαφορετικά από εμάς, καλούμαστε συνεχώς να τους… ανακαλύπτουμε μιας και δεν μπορείς να αγαπήσεις κάτι αν πρώτα δεν το μάθεις. Συνηθίζουμε να λέμε ότι οι άντρες είναι πιο αθώοι, πιο απλοί και πιο… μπουνταλάδες, με την καλή έννοια, αν και εγώ στις αμέσως επόμενες αράδες θα σου το καταρρίψω αυτό! Διότι φίλη μου, ρώτησα και έμαθα για όλες αυτές τις συνήθειες που οι καλοί μας φίλοι έχουν, αλλά ντρέπονται να παραδεχτούν, γιατί είναι κάπως πιο… γυναικείες!!! Σήμερα λοιπόν, και αφού διαβάσεις το παρακάτω συγκλονιστικό θέμα, μπες στον κόπο να μοιραστείς μαζί του κάποια από τα παρακάτω. Θα τον κάνεις απίθανα ευτυχισμένο!!!

Οι άντρες λατρεύουν το gossip

Και είναι φοβερό ότι το παίρνουν και στα σοβαρά. Εμείς για παράδειγμα, μπορεί να λέμε 100 λέξεις το δευτερόλεπτο, και μπορεί να συζητήσουμε για την παλιά μας συμμαθήτρια στο γυμνάσιο και αμέσως μετά να παραγγείλουμε ρούχα, οι άντρες όμως δεν είναι έτσι. Το κοινωνικό σχόλιο γι’ αυτούς είναι σημαντικό και οφείλει να είναι εμπεριστατωμένο. Θα την πει δηλαδή την κακία αλλά θα έχει επιχειρήματα. Επίσης, διαβάζουν αρκετά φανατικά, γυναικεία sites και περιοδικά, ενώ σε περίπτωση που πέσουν σε κουτσομπολιό γυναικών, πρώτα θα ακούσουν τα πάντα, και στη συνέχεια θα τις επικρίνουν με το κλασικό: «Ρε τι σου είναι αυτές οι γυναίκες». Αγόρια δε μασάμε!

Μετά από μία δύσκολη μέρα…

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό και απολαυστικό γι’ αυτούς, από ένα ζεστό αρωματικό μπανάκι! Μεταξύ μας, εσένα το μπάνιο σου διαρκεί 5 λεπτά, και εκείνου τουλάχιστον μισή ώρα. Είναι γιατί όσο το ζεστό νεράκι τρέχει, εκείνος ρεμβάζει και μπορεί να σκέφτεται από το meeting της επόμενης μέρας, μέχρι το γκολ της ομάδας του που ακυρώθηκε. Ξεχνάμε την κλασική εικόνα της γυναίκας με τα άλατα και τη σαμπάνια. Αντ’ αυτού, βάλε στο πλάνο το αγόρι, βάλε και μία μπύρα στην ακρούλα και μόλις του έκανες το καλύτερο δώρο!

Μεταξύ μας… δεν πλένονται μόνο με νεράκι

Τι νόμιζες, ότι μόνο εσύ θα βάζεις 15 προιόντα στο πρόσωπό σου πριν κοιμηθείς, προκειμένου να διατηρήσεις τη νεότητα και το τόσο σημαντικό σου κολλαγόνο όσο το δυνατόν περισσότερο; Και οι άντρες έχουν ψυχή και μάλιστα κοκέτα. Και το μουτράκι θα περιποιηθούν και τα μαλλάκια. Μην κοιτάς που δεν το παραδέχονται, αλλά εδώ που τα λέμε, γιατί να μην ενυδατώσουν και αυτοί την μουρίτσα τους; Μήπως να του έπαιρνες μία ενυδατική;

Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να δεις ρομαντική κομεντί

Να θυμηθείς να τον πάρεις μαζί σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την απολαύσει. Προφανώς σε όλη τη διάρκεια της ταινίας θα χλευάζει οτιδήποτε γλυκό και ρομαντικό, αλλά όχι μόνο θα συνεχίσει να την παρακολουθεί, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ρίξει και δάκρυ. Δώστου Love Actually- μέρες που πλησιάζουν κιόλας-και πάρτου την ψυχή!

giphy 1

Αν νόμιζες ότι τα ψώνια είναι μόνο δικό μας προνόμιο…

Είσαι πολύ γελασμένη ζουζούνα μου. Μπορεί εμείς να ψωνίζουμε σαν μανιακές, ειδικά τις περιόδους που δεν είμαστε καλά, αλλά οι άντρες ψωνίζουν μεθοδικά, συνετά και πολύ προσεκτικά. Οποιοδήποτε κομμάτι προστίθεται στην γκαρνταρόμπα τους, είναι διαλεγμένο με αγάπη και κυρίως με τέτοιο τρόπο ώστε να μην τονίζεται ουδεμία αδυναμία, ενώ η ποιότητα είναι κάτι που δεν διαπραγματεύονται. Και ναι, μπορεί να βαριούνται αφόρητα τα δικά σου ψώνια, αλλά σε καμία περίπτωση τα δικά σου.

Διαβάστε ακόμη:

3 βασικοί λόγοι για τους οποίους εξαφανίστηκε χωρίς καμία εξήγηση

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της τέλειας γυναίκας σύμφωνα με τους άντρες;


Πηγή