Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Παραδέξου το: 6 ντροπιαστικά πράγματα που σε όλες έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια του σεξ

Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι το σεξ είναι θέμα ταμπού κάτι που φυσικά μας οδηγεί στο να φοβόμαστε να παραδεχτούμε βασικά πράγματα σχετικά με αυτό. Παρά το γεγονός λοιπόν, ότι όλοι μεταξύ μας σκεφτόμαστε ακριβώς τα ίδια και ειδικά εμείς οι γυναίκες, όταν έρχεται εκείνη η μεγάλη στιγμη της αλήθειας, λίγο ντρεπόμαστε, λίγο νιώθουμε άβολα, με αποτέλεσμα τελικά να μη λέμε ούτε αυτό που νιώθουμε ούτε και αυτό που μας προβληματίζει. Φίλη εκεί έξω, που είσαι κάπως χαμηλών τόνων και δεν έχεις έναν άνθρωπο να ανοίξεις την καρδούλα σου, μη στενοχωριέσαι κι εμείς είμαστε εδώ. Αποφασίσαμε λοιπόν να σου παρουσιάσουμε και να σου αναλύσουμε, κάποια πράγματα, τα οποία όλες οι γυναίκες σκέφτονται κατά τη διάρκεια του σεξ αλλά ντρέπονται να παραδεχτούν.

1. Οι ήχοι της ντροπής: Ναι καλή μου, όσο άσχημα κι αν αισθάνεσαι γι’ αυτούς τους ήχους, και όσο κι αν θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί κάθε φορά που βγαίνουν στην… επιφάνεια θα πρέπει να ξέρεις ότι δε συμβαίνουν μόνο σε σένα αλλά σε όλες τις γυναίκες, ή έστω στη συντριπτική πλειοψηφία. Οπότε, εκτός του ότι δε θα πρέπει να φρικάρεις όταν τελικά τους ακούσεις, μπορείς άνετα να το συζητήσεις, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ρίξετε πολύ γέλιο και σίγουρα θα ανακουφιστείς.

2. Ο ένοχος λεκές: Ξέρεις τώρα, όταν έχετε τελειώσει και συνειδητοποιείτε το χαμό που έχετε κάνει, και βλέπετε στο σεντόνι εκείνον το λεκέ και κάνετε απλά ότι δεν υπάρχει; Ε και αμέσως μετά εσύ κλείνεσαι στην τουαλέτα και αυτομαστιγώνεσαι, γιατί αυτό που έκανες ήταν απαράδεκτο. Καλέ τι απαράδεκτο; Σεξ κάνατε δεν πλέκατε. Προφανώς και θα υπάρχουν… αποδεικτικά στοιχεία. Σου προτείνουμε απλά να χαλαρώσεις.

3. Οι επικίνδυνες αποστολές: Εντάξει δεν είσαι και ο πιο αθλητικός τύπος του κόσμου, κάτι που σημαίνει ότι αν σου ζητηθεί σπαγκάτο πολύ πιθανό να και να κοπείς στα δύο. Εκείνος ο χριστιανός τότε, αφού ξέρει ότι δεν είσαι πρωταθλήτρια, για ποιο λόγο πιστεύει ότι θα κρεμαστείς από το πολύφωτο σαν νυχτερίδα; Και εντάξει, επειδή τον γουστάρεις πολύ θα το κάνεις, την επόμενη μέρα όμως που θα είσαι με λουμπάγκο μπορείς να το μοιραστείς με την κολλητή σου. Δεν υπάρχει λόγος να πεις ότι σήκωσες απότομα μία… κούτα.

4. Η αλλαγή της στάσης: Ε και κάποια στιγμή, το βαριέσαι το ιεραποστολικό, και όσο να πεις η αλλαγή επιβάλλεται. Έλα όμως που εσύ πας για από πάνω κι εκείνος είναι έτοιμος για doggie. Kαι τότε τι γίνεται; Ναι, αμηχανία! Και η κλασική φράση: «Α εσύ ήθελες έτσι ενώ εγώ νόμιζα αυτό. Ας το κάνουμε όπως θέλεις εσύ τότε». Έλα καημένη, σε όλους έχει συμβεί και κυρίως σε όλες.

5. «Τι είπα μόλις;»: Κοίτα πορνοστάρ δεν είσαι, οπότε σίγουρα τις γκάφες σου θα τις κάνεις. Σε περίπτωση λοιπόν που ο πόθος σε συνεπάρει, σίγουρα δηλαδή γιατί είσαι και πολύ σέξι κορίτσι, το να πας να πεις κάτι ερεθιστικό και τελικά να σου βγει μία λέξη… αμφίβολης προελεύσεως, δεν είναι και τόσο τραγικό. Σε όλες έχει συμβεί, και όλες έχουμε αισθανθεί εξίσου περίεργα.

6. Όταν το μυαλό είναι αλλού: Και ναι, έρχεται εκείνη η στιγμή που εσύ σκέφτεσαι απλά τον πρώην σου. Εντάξει δεν είσαι ποταπή, σε όλες έχει συμβεί. Ανθρώπινα είναι αυτά.

 

 


Πηγή